Redactia.ro
Home » Monden » Pe Mircea Badea și Carmen Brumă îi știe toată lumea. Uite cum arată fiul lor, Vlad

Pe Mircea Badea și Carmen Brumă îi știe toată lumea. Uite cum arată fiul lor, Vlad

Ce a dezvăluit Carmen Brumă după 21 de relație! ”Nu ne surprindem și nici nu încercăm”

Fiul lui Mircea Badea și al lui Carmen Brumă, Vlad, a împlinit recent 10 ani, iar acest moment special nu a trecut neobservat. Carmen Brumă a publicat pe rețelele sociale imagini rare cu băiatul lor, marcând această aniversare importantă. Deși imaginile cu Vlad sunt destul de rare pe internet, acest eveniment de familie a oferit fanilor o privire rară asupra vieții personale a cuplului celebru.

O aniversare specială pentru Vlad

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de peste două decenii, formând un cuplu puternic și completându-se reciproc. Deși nu s-au căsătorit niciodată, relația lor este una solidă și fericită, iar împreună au o familie minunată. Fiul lor, Vlad, a împlinit recent 10 ani, iar părinții lui i-au organizat o petrecere memorabilă.

Carmen Brumă a împărtășit pe rețelele sociale câteva imagini de la petrecerea de aniversare, care a avut loc într-un loc special amenajat pentru copii. Întreaga familie s-a distrat de minune, iar Carmen a ținut să le mulțumească tuturor pentru urările primite. „Retrospectivă săptămâna trecută: 10 ani cu Vlad! Mulțumim pentru urări!”, a scris ea în dreptul imaginilor postate. Comentariile pline de felicitări și urări de bine nu au întârziat să apară.

Decizia de a proteja intimitatea lui Vlad

Deși Carmen Brumă și Mircea Badea sunt persoane publice, au ales să fie discreți în ceea ce privește expunerea fiului lor pe rețelele sociale. Imaginile cu Vlad sunt destul de rare, iar Carmen a explicat motivele pentru această alegere într-un interviu acordat publicației viva.ro. Ea consideră că nu este corect față de fiul lor să fie expus constant în mediul online și preferă să posteze fotografii cu el doar ocazional.

Am pus fotografii cu el, dar extrem de rar. Motivele sunt atât cele enumerate de tine, plus faptul că am simţit că nu e corect faţă de el deocamdată. Nu ştiu să explic foarte bine, dar pur şi simplu am simţit asta!”, a declarat Carmen Brumă. Această decizie reflectă dorința lor de a-i oferi lui Vlad o copilărie normală, ferită de presiunea și atenția constantă a publicului.

Alegerea numelui și personalitatea lui Vlad

Mircea Badea a vorbit recent despre modul în care el și Carmen Brumă au ales numele fiului lor. Având în vedere că cei doi nu sunt căsătoriți, au dorit un nume cât mai scurt și simplu pentru a se potrivi cu numele de familie compus, Badea-Brumă. Alegerea a fost rapidă și naturală, iar Mircea a explicat acest proces cu umorul său caracteristic.

Pentru că pe el îl cheamă Badea-Brumă, pe copil, am zis, totuși, să aibă un prenume scurt, Massachusetts fiind… lung. Atunci, Vlad. (…). E un tip foarte interesant, foarte, foarte interesant. E un tip natural talentat să meargă la apă mare ceea ce pentru mine e înspăimântător”, a povestit Mircea Badea.

Vlad se dovedește a fi un copil talentat și cu o personalitate distinctă. Mircea și Carmen sunt mândri de el și încearcă să-l crească într-un mediu echilibrat și fericit, departe de luminile reflectoarelor. Prin deciziile lor, cei doi părinți demonstrează că, deși sunt figuri publice, prioritatea lor principală rămâne bunăstarea și fericirea fiului lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: