Redactia.ro
Home » Monden » Peggy din ”Familia Bundy” a fost lovită de mașină. Actrița se află în spital

Peggy din ”Familia Bundy” a fost lovită de mașină. Actrița se află în spital

Katey Sagal cunoscută de lumea largă drept Peggy din ”Familia Bundy” a fost implicată într-un accident. Actrița a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada. Cum s-a întâmplat accidentul și care este starea ei de sănătate.

Peggy din ”Familia Bundy” se află în spital în urma unui accident

Starul din „Căsătorit … Cu copii” și „Sons of Anarchy”,  Katey Sagal, a  fost implicat într-un accident înspăimântător pe 14 octombrie. Potrivit site-urilor de presă internaționale, actrița traversa o stradă din Los Angeles chiar înainte de miezul nopții, când a fost lovită de o mașină. Se spune că Katey Sagal mergea de-a lungul trotuarului în același timp în care o mașină făcea o virare la stânga. Se pare că șoferul nu a văzut-o pe actriță și a lovit-o accidental.

Surse din presă spun că poliția și o ambulanță au venit la fața locului. Șoferul neidentificat a rămas să o ajute pe actrița rănită. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului și nu a fost citat sau arestat. Katey Sagal a fost dus la spital și tratată pentru răni care nu pun viața în pericol, potrivit thelist.com. O persoana apropiată familiei a spus că actrița este bine și va veni curând acasă.

Ce spune soțul actriței

Soțul lui Katey Sagal, Kurt Sutter, a glumit că soția sa va fi la audiție pentru „Dancing With the Stars” la scurt timp după ce a suferit răni dintr-un accident de mașină. „Ea este singura care aduce bani acum … așa că o voi lua de la spital mai târziu, ducând-o la acea audiție Dancing With the Stars ”, a spus soțul actriței în glumă.

Sagal a devenit faimos ca Peggy Bundy în sitcom-ul iconic „Căsătorit … Cu copii”. De atunci, ea a apărut pe o serie de emisiuni TV de succes, cum ar fi „8 reguli simple”, „Nerușinat”, „Sons of Anarchy” și, cel mai recent, „The Conners”.