Redactia.ro
Home » Știri » Pensionar de 81 de ani, ucis accidental de nepot. Bătrânul a fost împușcat cu o armă de vânătoare

Pensionar de 81 de ani, ucis accidental de nepot. Bătrânul a fost împușcat cu o armă de vânătoare

politisti in jdioara

Tragedie în localitatea Jdioara din județul Timiș. Un tânăr de 30 de ani și-a împușcat accidental bunicul care a decedat în urma rănilor suferite. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața pensionarului.

Bărbatul și-a împușcat accidental bunicul

Conform oamenilor legii, nenorocirea a avut loc în noaptea de 5 spre 6 ianuarie. Tânărul de 30 de ani se afla în locuința sa din Jdioara și manevra o armă de vânătoare pentru care nu deținea actele legale necesare. La un moment dat, arma s-a descărcat accidental, iar bătrânul de 81 de ani a fost accidentat în regiunea capului. Rana suferită a fost una profundă, incompatibilă cu viața. Ajunși la locul cu pricina, cei de la Ambulanță nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul pensionarului.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și se află sub acuzație de ucidere din culpă, dar este acuzat și de faptul că nu a respectat regimul armelor și a munițiilor. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul nefericit.

Tânărul este acuzat de omor din culpă

„La data 5 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Jdioara din județul Timiș, un bărbat a fost împușcat cu o armă de vânătoare. 

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împușcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare, pe care o deținea fără forme legale, rezultând, din nefericire, decesul bărbatului.

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, se arată în comunicatul emis de către IPJ Timiș.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini