Redactia.ro
Home » Monden » Pentru ce sumă a plecat Dan Negru la Kanal D. Prezentatorul nu și-a negociat salariul la Antena 1

Pentru ce sumă a plecat Dan Negru la Kanal D. Prezentatorul nu și-a negociat salariul la Antena 1

Vestea că Dan Negru a decis să-și continue cariera alături de postul Kanal D a fost un adevărat șoc pentru publicul din România, care s-a obișnuit de mai bine de 20 de ani să-l vadă la Antena 1. După ce anunțul acestei colaborări a fost făcut oficial, detaliile despre plecarea sa au rămas ascunse. Recent, s-a aflat însă pentru ce sumă de bani a decis prezentatorul să înceapă un nou capitol al evoluției sale profesionale.

Pentru ce sumă a plecat Dan Negru la Kanal D. Prezentatorul nu și-a negociat salariul la Antena 1

Primele zvonrui despre plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 au apărut la sfârșitul anului 2021, atunci când probabil prezentatorul încă discuta condițiile contractului. Kanal D se pare că a avut o ofertă foarte bună pentru el, deoarece după 20 de ani a decis să renunțe la postul de televiziune care l-a consacrat.

Dan nu a oferit informații despre salariul pe care urmează să-l primească, dar în presă au apărut informații conform cărora a avut toate motivele să accepte oferta. Mai exact, site-ul cancan.ro a prezentat faptul că urmează să primească nu mai puțin de 25.000 de euro, sumă la care se adaugă și multe albe beneficii. Printre acestea s-ar număra bonusuri de performanță, o mașină de serviciu și chiar un abonament la SPA.

Ce salariu a avut Dan Negru la Antena 1

După 20 de ani de carieră la Antena 1, Dan Negru a preferat ca plecarea sa de la acest post de televiziune să nu stârnească controverse în mediul public. A vorbit cu mult respect și recunoștință de foștii săi colegi, alături de care a reușit performanțe deosebite în domeniul lor.

„Regele audiențelor” a mărturisit însă în trecut că salariul său de la Antena 1 nu a fost niciodată unul mare, mai ales că nu a ținut neapărat să-l negocieze. Mereu a fost conștient de faptul că există persoane din televiziune care au venituri mult mai mari, dar a preferat să facă totul cu pasiune și să nu se concentreze pe bani. Pentru el, cea mai mare mulțumire a fost reprezentată de calitatea producțiilor sale și de răspunsul pozitiv al spectatorilor. A fost fericit că într-o societate în care accentul nu mai este pus pe asemenea aspecte, el a reușit să-și pună amprenta.

„Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an.”, a declarat Dan Negru pentru ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: