Redactia.ro
Home » Știri » Pentru grad de protecție ridicat alege rulouri exterioare pentru ferestre de la alexiana.ro

Pentru grad de protecție ridicat alege rulouri exterioare pentru ferestre de la alexiana.ro

Orice locuință poate fi gândită ca proiect din start ca un tot unitar sau îmbunătățită pe parcurs cu diverse anexe, cum ar fi, de exemplu, garajul. Mai ales persoanele care locuiesc la casă au posibilitatea să facă acest lucru, deoarece mașina și bunurile personale sunt mai sigure, la adăpost.

Pe de altă parte și ferestrele casei pot beneficia de protecție sporită, prin adăugarea de rulouri exterioare speciale. Furnizorul Alexiana știe ce anume au nevoie clienții și livrează aceste produse într-o gamă variată de modele și culori.

De ce este nevoie de rulouri exterioare pentru ferestre?

Nu doar cineva exigent își comandă acest tip de rulouri, ci și toate persoanele ar trebui să ia acest lucru în serios. În primul rând, este vorba de protecție împotriva factorilor exteriori. În al doilea rând, este vorba de factorul estetic; având rulouri exterioare pentru ferestre casa arată modernă și bine îngrijită. Nu în ultimul rând, rulourile au rolul de a menține vara răcoare și iarna cald, făcându-se astfel economie la facturi.

Iată, deci, cum aceste accesorii îndeplinesc mai multe roluri odată prin aplicarea lor. Ele pot fi personalizate în funcție de dorințele proprietarilor. În felul acesta, partea exterioară a locuinței va arăta și mai bine.

Confecționate din materiale ușoare, așa cum este aluminiul, sunt ușor de montat, versatile și arată foarte bine pe fațada oricărei clădiri. În plus, protejează și de zgomotele exterioare.

Rulouri exterioare, caracteristici și avantaje  

Chiar dacă ferestrele par a fi în siguranță într-o zonă liniștită, este mai bine să se prevină incidentele care pot avea loc. O comandă pe site-ul alexiana.ro poate rezolva rapid acest lucru. Practic, la orice tip de locuință se pot monta rulourile exterioare, fie vorba de casă la țară, vilă, pensiune, cabane, chiar și ferestrele de apartament.

De pe site-ul oficial se pot viziona diverse modele, dar și culori – bej, alb sau gri, acestea sunt ușor de integrat în estetica exterioară. Nu doar că locuința va căpăta automat o altă imagine exterioară, dar va fi și la adăpost de orice intruziune nedorită.

Rulourile exterioare au un sistem de deschidere și închidere automat, care este rezistent la utilizarea repetată. Ele mențin o temperatură constantă în interior, fără a fi nevoie de alte dotări. La cerere, pot fi dotate cu diverse alte accesorii așa cum ar fi, de pildă, plasa antiinsecte.

Montare și garanții extinse la produsele Alexiana

Toate produsele livrate de firma Alexiana beneficiază de transport și montare, dar și de garanții extinse. Vorbim aici nu doar de rulourile exterioare, ci și de uși de garaj automatizate, sisteme din aluminiu sau diverse alte automatizări pentru uși. Echipa de la Alexiana pune la dispoziție și consultații tehnice la nevoie, dar și mentenanță și reparații.

Calitatea produselor livrate se vede în timp iar acestea, inclusiv ușile de garaj pot fi personalizate, în funcție de dorința proprietarului. Mai mult chiar, indiferent de formă, ușile de garaj pot fi montate și la garaje neconvenționale.

Pentru mai multe detalii și comenzi se poate accesa pagina oficială alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini