Redactia.ro
Home » Monden » Pepe a mărturisit că mai are 7 frați. Ce etnie are artistul, de fapt: „Sunt mai focos decât un român”

Pepe a mărturisit că mai are 7 frați. Ce etnie are artistul, de fapt: „Sunt mai focos decât un român”

Pepe a mărturisit că este țigan.

În lumea showbizului românesc, Pepe este cunoscut nu doar pentru talentul său muzical, dar și pentru personalitatea sa vibrantă și carismatică. Recent, artistul a decis să împărtășească cu fanii un detaliu mai puțin cunoscut despre viața sa personală, și anume originea sa etnică, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce etnie are Pepe

Pepe, pe numele său real Ionuț Pascu, a vorbit deschis despre rădăcinile sale în emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, oferind detalii despre comunitatea etnică din care face parte. În ciuda zvonurilor și speculațiilor, cântărețul a clarificat că este mândru de etnia sa rromă, dezvăluind că acest aspect al identității sale i-a influențat stilul de viață și abordarea în relații.

Una dintre cele mai interesante aspecte menționate de Pepe este percepția despre pasiunea specifică etniei sale. „Cei din etnia rromă fac dragoste cu mai multă pasiune. Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”, a declarat artistul la Antena Stars. Această trăsătură a fost apreciată de partenerele sale de-a lungul timpului, cântărețul mărturisind că niciodată nu a fost refuzat de femei din cauza originii sale etnice.

Pepe mai are încă 7 frați

În aceeași discuție, Pepe a vorbit și despre relația sa cu familia extinsă, dezvăluind că tatăl său a avut copii și cu alte femei, în afara relației cu mama sa. Artistul a evidențiat relația specială pe care o are cu cei 7 frați și modul în care toată familia navighează prin complexitatea legăturilor lor.

„S-ar putea scrie o carte din câte a făcut. Mama s-a sacrificat pentru noi. Chiar dacă tata întârzie acasă, oricât de nervoasă ar fi, când intră pe ușă o bufnește râsul”, a completat artistul.

Pepe a împărtășit și despre începuturile sale în lumea muzicii, pasiunea fiindu-i stârnită în copilărie, la petrecerile de familie și în fața blocului unde locuia. Dedicația sa față de artă l-a determinat să studieze muzica încă de la vârsta de 15 ani, iar talentul său a fost recunoscut rapid, propulsându-l spre festivaluri muzicale și, în cele din urmă, spre o carieră de succes.

Pepe rămâne o figură iubită în industria muzicală românească, iar deschiderea sa față de propria etnie și modul în care aceasta îl definește atât pe plan personal, cât și profesional, îi adaugă și mai multă autenticitate și respect în ochii publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: