Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, declarații scandaloase despre fosta soție. Cine este amantul Ralucăi Pastramă

Pepe, declarații scandaloase despre fosta soție. Cine este amantul Ralucăi Pastramă

Gestul pe care Pepe l-a făcut imediat ce a aflat că Raluca Pastramă a născut.

Participând în emisiunea lui Dan Capatos, Pepe a rupt tăcerea și a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre Raluca Pastramă, fosta sa soție și mama celor două fetițe ale sale. Artistul a renunțat la discreție și și-a exprimat părerea fără menajamente, aducând la lumină aspecte neștiute despre relația lor.

Trecutul amoros al Ralucăi Pastramă

În cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, Pepe a adus în discuție trecutul amoros al Ralucăi Pastramă, acum căsătorită cu Ibrahim Ibru. După divorțul de Pepe, Raluca s-a recăsătorit, devenind mamă pentru a treia oară. Recent, fosta soție a lui Pepe a fost surprinsă în compania lui Iulian Dorina Aitean, generând speculații cu privire la starea relației sale cu Ibrahim Ibru.

Pepe a dezvăluit că, încă din finalul anului trecut, Raluca Pastramă ar fi folosit telefonul fiicei lor pentru a vorbi clandestin cu altcineva, în ciuda zvonurilor că relația ei cu Ibrahim Ibru ar fi în impas sau chiar ar fi sfârșit. Cu toate acestea, cei doi rămân căsătoriți legal, iar divorțul nu este în discuție.

”M-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat… mai bine asculta ce i-am zis că nu ajungea în situația asta. Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu.

Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă!”, a spus Pepe. Eu când am văzut mesaje cu «iub» am crezut că are fiica mea iubit. Eu îi urmăresc telefonul fetei mele. Și când îți atrag atenția elegant tu îmi dai block. Atunci nu l-am sunat pe Ibrahim. Dar cum să iei copilul la întâlnire? De asta am luat foc. Nu am întrebat copilul, eu am văzut locația. Vorbesc fix de copil aici, ea face fix ce vrea cu viața ei.”, a dezvăluit Pepe.

Apelul la responsabilitate din partea fostului soț

Într-o încercare de a aborda situația în mod civilizat, Pepe a atras atenția fosta soție să fie mai precaută și să nu implice fiica lor în întâlnirile sale cu bărbații. Acest gest vine dintr-o experiență personală, făcând apel la responsabilitate și sensibilitate.

Pepe a dezvăluit că își menține legătura cu actualul soț al Ralucăi Pastramă, Ibrahim Ibru, și că îl înțelege și îl susține în perioada dificilă prin care trece. Artistul simte empatie pentru Ibrahim, având în vedere experiența sa anterioară într-o situație similară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: