Redactia.ro
Home » Știri » Pepe, dezvăluiri emoționante despre viața de familie. Cum se comportă Yasmine cu fiicele artistului

Pepe, dezvăluiri emoționante despre viața de familie. Cum se comportă Yasmine cu fiicele artistului

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a trecut printr-o perioadă dificilă, însă a găsit fericirea alături de Yasmine. Cântărețul și prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit cum s-a desfășurat acest proces și cum Yasmine a devenit un model pentru fiicele lui.

„Îmi doream să le ofer un model de familie”

După despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe și fiicele sale au trecut printr-o perioadă grea, iar artistul nu își dorea să intre într-o altă relație. Totuși, Yasmine a reușit să îl cucerească și să devină un element esențial în viața lui și a copiilor săi. Cântărețul o cunoaște pe Yasmine de mult timp, ei fiind vecini, ceea ce a facilitat interacțiunea și cunoașterea reciprocă.

“Cel mai mult au cântărit fetele, pentru că au îndrăgit-o de îndată pe Yasi, care, la rândul ei, a fost cucerită de ele. A atras-o foarte tare implicarea mea în relația cu ele, ba chiar a susținut-o și, în momentul de față, mă simt extrem de norocos că am cunoscut-o. Fără ea, nu aș fi putut să le ofer copiilor mei echilibrul și noțiunea de familie, în adevăratul sens al cuvântului. Contează foarte mult să aibă un reper, mai ales că au trecut printr-o situație foarte dificilă, în perioada divorțului. Nu-mi doream să intru într-o altă relație, dar, totodată, îmi doream să le ofer un model de familie”, a declarat cântărețul în cadrul unui interviu pentru Viva.

Yasmine, implicată în creșterea fiicelor lui Pepe

Pepe apreciază enorm contribuția Yasminei la stabilizarea și echilibrul familiei, mai ales că fiicele au trecut printr-o perioadă dificilă în timpul divorțului. Recunoașterea faptului că Yasmine este un element stabilizator în viața lor i-a adus multă fericire lui Pepe, care se simte extrem de norocos să o fi reintâlnit pe aceasta după mulți ani. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt și au construit împreună o familie fericită.

„Așa că, repet, mă consider extrem de norocos că am revăzut-o pe Yasi, pe care o cunoșteam de mică, știam cât de cuminte este, iar când am constatat cât de tare mă place, am început să mă îndrăgostesc de ea pe zi ce trecea. Lucrurile au fost așezate de mâna Domnului, care a făcut în așa fel încât toată lumea să fie fericită. Și Yasi, la rândul ei, cred că avea nevoie de un bărbat ca mine și mă bucur că și fetele au cunoscut în ea un om de la care au ce învăța. Sunt extrem de mândru de tot ceea ce am realizat ca familie, împreună, în ultimii ani”, a declarat Pepe.

Întrebat cum gestionează conflictele în cuplu, Pepe a subliniat importanța atenției și a comunicării. El și Yasmine petrec timp împreună și iau decizii în mod colaborativ, ceea ce contribuie la stabilitatea și fericirea relației lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: