Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, dezvăluiri incendiare despre Raluca Pastramă: „M-a înșelat cu un prieten.” Cine este bărbatul care ar fi avut o relație cu fosta soție a artistului

Pepe, dezvăluiri incendiare despre Raluca Pastramă: „M-a înșelat cu un prieten.” Cine este bărbatul care ar fi avut o relație cu fosta soție a artistului

Pepe a venit recent cu acuzații serioase împotriva fostei sale soții, Raluca Pastramă, afirmând că aceasta l-ar fi înșelat. Despărțirea dintre artist și a doua sa soție a avut loc în februarie 2021, după o relație de zece ani. La momentul respectiv, Pepe afirma că nu și-ar fi dorit să ajungă la divorț.

În primăvara anului 2022, Pepe s-a recăsătorit cu Yasmine Ody, o artistă de make-up. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de aproape doi ani, Pepe Jr. Din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă, Pepe mai are două fete, Maria și Rosa Alexandra, care locuiesc acum cu el și cu Yasmine.

Raluca Pastramă are și ea o fetiță, Maryam, din relația cu al doilea ei soț, Ibrahim Ibru. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2022 și au decis să se despartă la începutul anului 2023. Cu toate acestea, au rămas în relații bune din dragoste pentru fetița lor.

Pepe, detalii incendiare despre fosta soție

Pepe a dezvăluit recent că Raluca l-ar fi înșelat, iar dezvăluirea sa a venit într-un context mai amplu legat de relația dintre Raluca și Ibrahim. Artistul a subliniat că a avut discuții cu Ibrahim și că relația lor este una pozitivă, iar fiicele lor au dorit să păstreze legătura cu sora lor. Pepe a exprimat regretul că persoana cu care Raluca l-ar fi înșelat ar fi fost unul dintre prietenii săi apropiați.

„Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… De Niro de Păulești. Am fost dezamăgit pentru că mă striga «nașule», venea la noi acasă. Nu a fost el motivul despărțirii. Eu l-am văzut pe camere pe el la o lună distanță după despărțire. A fost altcineva înainte. Am fost și eu plecat de acasă. Dacă era doar Richie nu aveam nicio problemă”, a mai spus Pepe.

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru nu a fost încă finalizat. Pepe a menționat că s-a întâlnit cu Ibrahim după ce a aflat din presă despre despărțirea lor. El a comunicat că a avut informații despre relația dintre cei doi și că a încercat să atragă atenția asupra unor aspecte, însă comunicarea dintre ei s-a întrerupt.

Pepe a exprimat și dezamăgirea sa față de faptul că Raluca ar fi implicat-o pe fiica lor în comunicarea cu Ibrahim, subliniind că el își protejează copiii și că este conștient de interacțiunile lor. Acesta a subliniat că își menține preocupările pentru binele copiilor săi, dar că a fost blocat de către Raluca în urma discuțiilor pe această temă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini