Redactia.ro
Home » Monden » Pepe explică de ce a făcut publice filmările cu Raluca Pastramă. „Am vrut să-mi protejez copiii”

Pepe explică de ce a făcut publice filmările cu Raluca Pastramă. „Am vrut să-mi protejez copiii”

Într-un nou episod al scandalului dintre Pepe și fosta soție, Raluca Pastramă, artistul a explicat motivele pentru care a făcut publice filmări controversate. El a declarat că acțiunea sa a avut ca scop protejarea copiilor și că nu intenționează să o distrugă pe Raluca, ci doar să se apere în fața acuzațiilor aduse de aceasta. Pepe a menționat că filmările au fost prezentate în cadrul unei emisiuni TV și că va răspunde întrebărilor instanței, dacă va fi necesar.

Declarațiile lui Pepe despre scopul acțiunilor sale

Pepe a susținut că a adus în discuție filmările indecente pentru a-și proteja copiii în contextul procesului de custodie. El a explicat că nu a acuzat-o direct pe Raluca, dar că și-a dorit să evidențieze anumite aspecte care ar putea influența situația legală a familiei. Potrivit acestuia, în momentul în care au fost realizate filmările, copiii nu erau acasă, un detaliu pe care l-a considerat esențial pentru a arăta că nu a existat nicio intenție de a afecta viața celor mici.

Artistul a mai adăugat că nu a dorit să facă publice toate detaliile din acest scandal, dar a fost forțat să răspundă după ce Raluca Pastramă a inițiat un proces împotriva sa. Pepe a afirmat că dispune de mai multe materiale pe care le-ar putea prezenta instanței, dacă situația va escalada. Totuși, el a insistat că scopul său principal este acela de a-și proteja copiii și de a clarifica acuzațiile aduse.

Reacțiile după prezentarea filmărilor

După ce imaginile controversate au fost prezentate în pauza unei emisiuni TV, reacțiile nu au întârziat să apară. Raluca Pastramă a negat vehement autenticitatea filmărilor, afirmând că nu este ea în imagini și respingând acuzațiile de consum de substanțe interzise, pe care Pepe le-a adus indirect. Ea a catalogat gestul fostului soț drept o încercare de a o discredita și a declarat că se va apăra în fața instanței.

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Un show păcătos”, a confirmat că a văzut filmările, dar a menționat că nu există dovezi concrete privind consumul de substanțe interzise, așa cum a sugerat Pepe. Capatos a precizat că imaginile prezentate nu au fost difuzate pe ecrane, din motive de decență, dar a recunoscut că acestea au fost „șocante” pentru cei prezenți.

Implicațiile juridice și planurile lui Pepe

Pepe a dezvăluit că a luat măsuri pentru a se apăra în fața instanței și că va prezenta toate dovezile pe care le are, în cazul în care acest lucru i se va solicita în cadrul procesului. Artistul a subliniat că nu a intenționat să-și discrediteze fosta soție public, dar că a fost obligat să recurgă la acest gest după ce Raluca Pastramă a deschis un proces împotriva sa.

Scandalul dintre cei doi continuă să atragă atenția publicului, iar fanii așteaptă evoluțiile legale pentru a vedea care va fi rezultatul acestei dispute. Pepe rămâne ferm pe poziții, insistând că scopul său este protejarea copiilor și nu distrugerea imaginii fostei sale soții.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: