Redactia.ro
Home » Știri » Pepe, momente tensionante înainte de cununia religioasă. Drumul până la altar nu a fost lipsit de obstacole pentru artist

Pepe, momente tensionante înainte de cununia religioasă. Drumul până la altar nu a fost lipsit de obstacole pentru artist

Nunta Pepe cu Yamine.

Pepe a trecut printr-o serie de peripeții chiar înainte de ziua cea mare a nunții sale. Artistul a fost copleșit de emoții din cauza unor probleme neașteptate legate de ținuta sa.

Pregătiri tensionate înainte de nuntă

Pepe și Yasmine, mama băiețelului său, au avut parte de o zi de neuitat vineri, 7 iunie, când și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Cu toate că evenimentul a fost organizat până la cel mai mic detaliu, drumul până la altar nu a fost lipsit de obstacole. Unul dintre cele mai mari motive de stres pentru Pepe a fost legat de pantofii săi, care au întârziat să ajungă.

Artistul a dezvăluit că a avut mari emoții din cauza pantofilor pe care și-i dorise pentru nuntă. De patru ori, banii i-au fost returnați după ce a încercat să-i comande online: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi. Până la urmă, l-am rugat pe un prieten din Italia să-i comande el acolo și când i-au ajuns, a făcut poză să fim siguri că au venit.

Yasi nu a făcut proba cu rochia și pantofii pentru că nu-i va avea decât în ultima zi. El vine în România la nuntă și aduce pantofii cu el”, mărturisea Pepe înainte de nuntă, pentru click.ro.

În ciuda acestor peripeții, Pepe și Yasmine au reușit să strălucească în ziua nunții lor

Evenimentul a fost unul fastuos, cu sute de invitați, iar mirii au întors toate privirile. Yasmine a optat pentru o rochie simplă, dar elegantă, care i-a pus în evidență silueta, pe care a schimbat-o apoi cu o altă rochie la fel de spectaculoasă. Nici Pepe nu s-a lăsat mai prejos, pregătindu-se minuțios pentru ziua cea mare.

Ziua nunții nu a fost aleasă întâmplător. Pepe și Yasmine au dorit ca evenimentul să coincidă cu aniversarea fiului lor, care a împlinit doi ani. „El e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție,” a declarat Pepe înainte de nuntă.

Pepe și Yasmine au fost extrem de atenți la fiecare detaliu al nunții lor. De la alegerea locației până la decor și meniul festiv, totul a fost organizat pentru a asigura o experiență de neuitat pentru toți invitații. Chiar dacă organizarea unui astfel de eveniment nu este lipsită de provocări, rezultatul final a meritat tot efortul.

Petrecerea de nuntă a fost un adevărat spectacol, cu momente de neuitat și o atmosferă de poveste. Pepe și Yasmine au avut parte de o zi perfectă, înconjurați de familie și prieteni apropiați, iar evenimentul a fost apreciat de toți cei prezenți.

Mirii au avut parte de momente unice și speciale în timpul nunții. De la schimbul jurămintelor până la primul dans, fiecare moment a fost marcat de emoție și bucurie. Evenimentul a fost o celebrare a iubirii și a familiei, iar cei prezenți au simțit cu adevărat magia momentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: