Redactia.ro
Home » Monden » Pepe se însoară cu Yasmine Oddy. Ce rochie a ales să poarte mireasa: „Pentru mine este o rochie foarte simplă,…”

Pepe se însoară cu Yasmine Oddy. Ce rochie a ales să poarte mireasa: „Pentru mine este o rochie foarte simplă,…”

Pepe și Yasmine Ody își unesc destinele astăzi, pe 7 iunie 2024, o dată specială, coincizând cu ziua fiului lor. Cei doi s-au implicat profund în organizarea nunții, iar acum urmează să-și declare iubirea în fața altarului. Evenimentul promite să fie unul memorabil, plin de surprize și momente speciale, alături de nași și invitați de seamă.

Pepe se căsătorește pentru a treia oară, însă de data aceasta este convins că Yasmine Ody este marea lui dragoste. „Sunt extrem de relaxat. Nu par a om stresat, de niciun fel. Am decis să avem un eveniment așa cum suntem noi, frumos, elegant, plin de distracție, relaxat, pe marginea lacului, piscină, artiști, prieteni, oameni care vin fără obligații”, a declarat Pepe pentru Cancan.

Nașii cuplului sunt fratele lui Pepe și soția acestuia, persoane foarte dragi lor. „Fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești”, a adăugat artistul.

Organizarea nunții a fost minuțioasă și detaliată, Pepe încredințând această sarcină unui profesionist. „Este totul super bine organizat, avem încredere că o să iasă un super eveniment și toată lumea vine să se distreze. Totul este în detaliu pus la punct. De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu”, a dezvăluit artistul pentru Antena Stars.

Programul artistic va fi unul de excepție, cu prestații ale unor artiști renumiți precum Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei și nea Marin cu dansuri. Atmosfera va fi una festivă, plină de energie și veselie.

Meniul evenimentului reflectă dorința lui Pepe pentru o nuntă atipică, fără pauze de masă. „Să mănânce lumea când vrea și să ne distrăm cât vrem și cât putem. Așa de început, un aperitiv poate fi servit la masă, dar în principiu fiecare poate spune ospătarului și o gamă variată de produse din toate culturile”, a explicat Pepe.

Yasmine a ales o rochie de mireasă simplă și elegantă: „Pentru mine este o rochie foarte simplă, dacă o arăt cuiva poate e destul de complicată. Pentru mine e foarte simplă, e pe corp, să mă simt bine, să nu mă strângă, să nu am paiete, să nu am pietre, nu-mi place.”

Cu toate acestea, Yasmine a avut parte de emoții din cauza pantofilor. „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi. Până la urmă l-am rugat pe un prieten din Italia să-i comande el acolo și când i-au ajuns a făcut poză să fim siguri că au venit. Yasi nu a făcut proba cu rochia și pantofii pentru că nu-i va avea decât în ultima zi. El vine în România la nuntă și aduce pantofii cu el”, a povestit Pepe.

Astăzi, Pepe și Yasmine se vor bucura de cea mai frumoasă zi din viața lor, înconjurați de cei dragi și într-un cadru de vis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini