Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca Pastramă, în fața tribunalului. Disputa pentru custodia copiilor continuă

Pepe și Raluca Pastramă, în fața tribunalului. Disputa pentru custodia copiilor continuă

Ce reacție a avut Raluca Pascu după ce Pepe a fost surprins sărutându-se cu noua lui iubită! Vedeta și-a luat toți fanii prin surprindere

Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă, s-au prezentat recent la tribunal într-o nouă etapă a luptei pentru custodia copiilor lor. După divorțul lor din 2020, cei doi continuă să fie implicați într-un conflict legat de deciziile privind creșterea și educația celor doi copii pe care îi au împreună.

O dispută legală intensă

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost intens mediatizat la vremea respectivă, iar de atunci cei doi nu au reușit să ajungă la un acord stabil în ceea ce privește copiii lor. Deși au declarat în trecut că vor să aibă o relație civilizată pentru binele celor mici, tensiunile dintre ei par să persiste, iar tribunalul a devenit arena în care încearcă să rezolve acest conflict.

Pepe a făcut o declarație pentru presă, exprimându-și dorința de a ajunge la o soluție amiabilă în privința custodiei copiilor. De asemenea, a subliniat că prioritatea sa principală rămâne bunăstarea și fericirea acestora. Raluca Pastramă nu a oferit încă declarații oficiale despre situația curentă, dar este clar că atât ea, cât și Pepe, sunt determinați să obțină ceea ce consideră că este cel mai bine pentru copii.

Era nevoie de o școală în apropierea casei și foarte bine cotată. (…) La școala din Colentina au început. Pentru 1-4 a fost în regulă. Maria a vrut din clasa a cincea să se mute, dar nu am reușit din clasa a cincea, am reușit din a șasea. Tot la privat. Nu am reușit să o mut că nu puteam singur.(…) Când am zis că vreau să mut fetele în apropierea casei la o școală mai bună (…) nu mi-a dat semnătură. (…) Până la urmă tot nu mi-a dat semnătură. Am deschis proces, dar s-a rezolvat. (…) Nu mi s-a părut penibil nici măcar că am deschis proces și l-am câștigat.„, a spus Pepe la Un Show Păcătos.

Relația dintre Pepe și Raluca după divorț

După despărțire, Pepe și Raluca au încercat să își gestioneze viața de părinți separați într-un mod cât mai civilizat, dar tensiunile dintre ei au devenit din ce în ce mai evidente. Custodia copiilor, drepturile de vizită și alte aspecte legate de educația celor mici au fost frecvent subiecte de dispută. Fiecare dintre ei își dorește să fie o parte activă în viața copiilor, iar diferențele de viziune cu privire la educația și îngrijirea lor par să fie cauza principală a acestei lupte legale.

Pepe, cunoscut pentru cariera sa în muzică și televiziune, a vorbit deschis în diverse ocazii despre provocările de a fi părinte după un divorț și despre încercările sale de a păstra echilibrul între viața profesională și cea personală. El a subliniat că, deși există tensiuni între el și Raluca, va face tot ce îi stă în putință pentru ca relația sa cu copiii să nu fie afectată.

Următorii pași în procesul de custodie

Tribunalul va decide în curând asupra custodiei copiilor, iar ambele părți vor trebui să prezinte argumente clare în fața instanței pentru a demonstra ce este în interesul superior al minorilor. Experții în dreptul familiei subliniază că, într-o astfel de dispută, judecătorii vor lua în considerare factori precum stabilitatea emoțională a copiilor, relația acestora cu ambii părinți, și capacitatea fiecărui părinte de a le oferi un mediu sigur și sănătos pentru dezvoltare.

Pe măsură ce procesul continuă, publicul rămâne interesat de evoluția acestui caz, dată fiind notorietatea celor implicați și interesul general pentru viețile personale ale vedetelor. Este de așteptat ca ambele părți să continue să lupte pentru a-și păstra drepturile asupra copiilor, iar rezultatul final va depinde de decizia tribunalului și de modul în care vor gestiona situația în viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: