Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca Pastramă, la partaj. Averea colosală pe care trebuie s-o împartă după divorț

Pepe și Raluca Pastramă, la partaj. Averea colosală pe care trebuie s-o împartă după divorț

GALERIE FOTO (2)

Vestea divorțului dintre Raluca Pastramă și Pepe a stârnit valuri de reacții. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz a ales să vorbească deschis despre divorț și despre relațiile în care o să rămână de dragul fetițelor pe care le au împreună. Însă, cei doi soți au de împărțit și o avere.

 

Raluca și Pepe dețin afaceri de peste 450.000 de euro

 

Tot mai multe lucruri ies la iveală în divorțul momentului. Deși și-au dorit să rămână toată viața împreună, destinul a avut alte planuri pentru ei. Pepe și Raluca au investit sume colosale în afaceri, pentru a avea viitorul asigurat. Raluca și Pepe au ales, însă, să meargă pe drumuri separate. Cei doi au acum de împărțit afaceri care valorează peste 450.000 de euro.

Pepe a decis să îi îndeplinească un vis soției sale, în urmă cu ceva timp, acela de a avea o grădiniță. Pepe nu s-a uitat la bani și a investit peste 450.000 de euro în grădinița care poartă numele celor două  fetițe pe care aceștia le au împreună, Rosa și Maria. Pepe este cel care a venit cu banul, iar Raluca cu pasiunea. Frumoasa brunetă este cea care s-a ocupat de amenajarea locului.

”M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, a declarat Raluca în urmă cu ceva timp.

Dar asta nu este singura afacere a celor doi. Raluca și Pepe au investit suma de 100.000 de euro într-un salon de înfrumusețare, de care tot soția acestuia se ocupă. Salonul a devenit cunoscut și este frecventat de persoane faimoase din showwbiz. Salonul de înfrumusețare s-a închis la începutul pandemiei, deoarece cei doi nu au vrut să-și pună angajații în pericol.

”Vă anunţăm cu părere de rău, că dată fiind situaţia actuală, salonul se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla. Vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne revedem cu bine!”, a spus Pepe la începutul pandemiei.

 

 

Pepe și Raluca Pastramă divorțează

 

Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe s-a căsătorit cu Raluca în anul 2012. Cei doi au avut o relație liniștită și frumoasă timp de 9 ani, iar Andra și Cătălin Măruță le-au fost nași. Cei doi au anunțat de curând că vor să divorțeze.

Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mia locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a anunțat Pepe.

Cei doi nu mai locuiesc împreună de două săptămâni, dar se vor înțelege în cpntinuare bine de dragul fetițelor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini