Redactia.ro
Home » Monden » Pepe tună și fulgeră. Artistul este în plin război cu fosta soție

Pepe tună și fulgeră. Artistul este în plin război cu fosta soție

Pepe a făcut noi declarații despre divorțul de Raluca Pastramă! ”Poate urmează încă un copil”

Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă, se află din nou în centrul atenției după un nou conflict ajuns în instanță. După patru ani de la divorț, Raluca a depus o ordonanță președințială împotriva artistului, susținând că nu i-ar permite accesul la copii. Pepe a respins acuzațiile, subliniind că a respectat întotdeauna acordul parental. Artistul este indignat de acțiunea fostei sale soții, considerând cererea nefondată și menționând că nu există urgență pentru ordonanța emisă.

Conflictul dintre Pepe și Raluca Pastramă

Disputa dintre Pepe și Raluca Pastramă a ajuns din nou în atenția publicului odată cu noua acțiune deschisă de Raluca. Deși au divorțat în urmă cu patru ani și au stabilit un acord parental, Raluca a decis să inițieze un nou proces, susținând că Pepe nu îi permite accesul la cele două fetițe pe care le au împreună. Cu toate acestea, artistul a oferit un punct de vedere clar, explicând că respectă acordul și că nu a existat niciodată intenția de a-i împiedica accesul la copii.

Potrivit artistului, Raluca nu s-a prezentat să le ia pe fete de trei săptămâni și a inițiat o ordonanță președințială fără un motiv real. Pepe consideră că acțiunea este nejustificată și că fostei sale soții îi lipsesc dovezile necesare pentru a susține acuzațiile. În instanță, Pepe a cerut respingerea acestei cereri, argumentând că Raluca, absolventă de Drept, ar fi trebuit să cunoască pașii legali corecți pentru astfel de situații.

În primul rând m-a deranjat faptul că a depus o ordonanță președințială fără niciun motiv! Pentru așa ceva trebuie să existe o urgență, iar asta nu există! Ca să demonstrezi urgența și pericolul trebuie să ai niște dovezi. Am înțeles azi (n.r.: ieri) din sala de judecată! Am găsit o citație în care solicită să se judece de urgență, în lipsă, pe motiv că îi împiedic accesul la copii și de 3 săptămâni ea nu a mai venit să ia copiii!

E problema ei! Avem un acord parental semnat la notar în care eu am obligația de a lăsa copiii la ea, și dacă nu ar fi solicitat și nu aș fi lăsat copiii la ea, era altceva. Eu nu îmi încălcam acordul parental, pentru că așa avem înțelegerea! Sunt de acord să mergi cu ei în vacanțe, când e ziua ta, când e ziua mea. A venit duminică să o ia pe Rosa.

Eu i-am dat mereu fetele și acum ea nu a mai venit de 3 săptămâni să ia copiii și a venit în instanță, cu martor că nu are acces la copii. Probabil va ataca decizia. Eu am solicitat să îi respingă acțiunea, să rămână ce am stabilit noi de comun acord la notariat, acordul parental. Ea a vrut să demonteze acordul parental prin ordonanță președințială! Eu îi dau fetele în afara programului. Nu am avut niciodată intenția de a nu lăsa copiii la ea. Nu a putut să demonstreze asta judecătoarei.

Nu are ce să facă. În principiu, aberația pe care a spus-o a fost că eu nu respect înțelegerea verbală! După 4 ani nu poți să vii în fața instanței să spui că ai avut o înțelegere verbală, să spui în fața instanței că nu s-a respectat! Păi ai terminat Dreptul!  Noi am avut o înțelegere verbală! Nu a plătit în viața ei pensie alimentară, dacă îi dau fetele două săptămâni nu știe ce să facă cu ele, nu știe drumul spre școală, unde ai văzut așa ceva, să stea copiii o săptămână cu o săptămână la părinți! Nu poți să pui fetele să stea așa!„, a declarat Pepe pentru click.ro.

Relația cu copiii și acuzațiile aduse

Pepe a fost întotdeauna deschis în ceea ce privește relația cu cele două fetițe, Maria și Rosa. El susține că le oferă copiilor săi tot ce au nevoie, atât în ceea ce privește educația, cât și bunăstarea zilnică. Artistul a menționat, de asemenea, că Raluca nu a plătit niciodată pensie alimentară și că de multe ori nu știe cum să gestioneze timpul petrecut cu fetele, fapt care l-a deranjat.

În acest context, Pepe a afirmat că nu există o urgență reală pentru ordonanța președințială cerută de Raluca, ci mai degrabă este o dorință personală a fostei sale soții. El consideră că aceasta s-a făcut de râs cu această acțiune, subliniind că toate actele privind acordul parental și divorțul au fost semnate de comun acord la notar.

Următorii pași în instanță

Situația dintre Pepe și Raluca Pastramă nu pare să se rezolve prea curând, având în vedere că fiecare parte rămâne fermă pe poziții. Pepe a solicitat instanței să respingă acțiunea Ralucăi și să păstreze valabilitatea acordului parental inițial. Între timp, fetițele, Maria și Rosa, au fost și ele implicate în această dispută, oferind declarații în care își exprimă dorința de a rămâne alături de tatăl lor.

Acest conflict adâncește tensiunile dintre cei doi foști soți, care în trecut au încercat să mențină o relație de respect pentru binele copiilor. Cu toate acestea, ultima acțiune inițiată de Raluca a provocat nemulțumiri mari pentru Pepe, care consideră că fosta sa soție încearcă să modifice acorduri stabilite de mult timp.

În ciuda acestei situații tensionate, Pepe continuă să fie concentrat pe viața sa profesională și personală, fiind căsătorit cu Yasmine Ody, alături de care are un băiețel. Rămâne de văzut cum se va soluționa această dispută în instanță și dacă cei doi foști parteneri vor reuși să ajungă la un nou acord pentru binele copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: