Redactia.ro
Home » Horoscop » Perechile de zodii care nu se potrivesc absolut deloc. Relația lor va fi un dezastru încă de la început

Perechile de zodii care nu se potrivesc absolut deloc. Relația lor va fi un dezastru încă de la început

horoscop

Desigur, atracția fizică dintre două persoane poate da impresia că o relație are toate ingredientele pentru succes. Totuși, cum ne arată înțelepciunea astrologică, atracția superficială poate fi adesea insuficientă, și incompatibilitățile fundamentale pot să împiedice dezvoltarea unei relații durabile și satisfăcătoare.

Într-o lume în care fiecare dintre noi își caută partenerul perfect, este tentant să ne îndreptăm privirea către stele pentru răspunsuri. Dacă relațiile noastre anterioare au eșuat, ne întrebăm dacă asta se datorează unei incompatibilități cosmice între semnele zodiacale.

Berbec și Taur

Berbec și Taur, de exemplu, sunt două semne care pot părea atractive la început, datorită naturii lor puternice și hotărâte. Dar această încăpățânare poate deveni o sabie cu două tăișuri, transformând relația într-o luptă de voințe. Taurul, cu dorința sa de a controla, și Berbecul, cu natura sa rebelă, pot deveni incompatibili, și ceea ce a început ca o scânteie poate sfârși într-o luptă fără sfârșit.

Gemeni și Capricorn

Gemeni și Capricorn reprezintă o altă combinație nefericită, fiind exemplul perfect al dictonului „opușii se atrag, dar rareori rezistă împreună.” Gemenii, cu natura lor efervescentă și sociabilă, se pot plictisi rapid alături de Capricornul serios și axat pe muncă. Ceea ce ar putea fi interpretat inițial ca un echilibru, se dovedește a fi o prăpastie de neînțeles.

Leu și Scorpion

Leu și Scorpion sunt două semne ce pot fi atrase puternic unul de celălalt, dar această atracție se poate dovedi a fi volatilă. Ambii au orgolii mari și așteptări puternice de la partenerii lor. Acest lucru poate crea tensiuni și conflicte, cu Leul dorind admirație constantă și Scorpionul fiind prea gelos pentru a o oferi.

Balanță și Fecioară

Balanța și Fecioară își pot găsi și ele dificultăți în a crea o armonie în relația lor. Cu Fecioara obsedată de ordine și control, și Balanța cu sufletul ei liber și boem, tensiunile pot să apară rapid și să se agraveze.

Rac și Vărsător

Rac și Vărsător, de asemenea, pot descoperi că așteptările și nevoile lor sunt atât de diferite încât compromisul devine imposibil. Cu Racul dorind securitate și Vărsătorul dorind libertate, aceștia se pot găsi în situații de conflict constant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: