Redactia.ro
Home » Homepage » Pescobar a devenit tătic pentru a doua oară! Gianina este femeia care stă în dreapta afaceristului și îl susține în tot ce face

Pescobar a devenit tătic pentru a doua oară! Gianina este femeia care stă în dreapta afaceristului și îl susține în tot ce face

Pescobar a devenit tată pentru a doua oară.

Pescobar, cunoscutul om de afaceri și patron al celebrului lanț de restaurante Taverna Racilor, trăiește cele mai emoționate momente din viața sa: a devenit tată de băiețel. Vestea mare a fost împărtășită cu bucurie pe pagina sa personală de Facebook, unde a postat o fotografie emoționantă din spital, ținând în brațe un buchet mare de trandafiri roșii, semn al iubirii și fericirii ce îl învăluie în aceste momente speciale.

„Felicitări, mami! ❤️❤️❤️
Sunt tătic de băiețel ❤️ – Pescobar Junior 😎❤️
Mulțumim lui Dumnezeu! 🙏❤️”, a transmis afaceristul.

Pescobar și Gianina Crișan au devenit părinții unui băiețel superb

Noul membru al familiei marchează al doilea copil al lui Pescobar, consolidând și mai mult fericirea în viața sa personală. Acest anunț vine într-un moment prosper pentru afacerist, care nu numai că se bucură de succesul în carieră, dar și de completarea familiei sale cu Gianina Crișan, partenera sa de viață și mama copilului său.

Detaliile legate de nașterea băiețelului au surprins și emoționat comunitatea online, fanii și prietenii lui Pescobar reacționând imediat cu felicitări și urări de bine pentru noul născut: „Să vă trăiască și să vă bucurați de toate bucuriile lui!”, „Felicitări și multă sănătate!”, „Felicitări! Să fie sănătos și să crească mare și voinic!”, sunt doar câteva dintre mesajele pline de afecțiune primite.

Pescobar mai are o fetiță din prima căsnicie

Relația lui Pescobar cu fosta soție și modul în care își cresc împreună fiica din prima căsnicie sunt un exemplu de maturitate și responsabilitate. Despărțirea lor, deși dificilă, nu a afectat în niciun fel binele copilului, cei doi păstrând o relație civilizată și petrecând timp împreună pentru binele fiicei lor. „Suntem prieteni și totul este elegant”, mărturisește Pescobar, evidențiind importanța respectului reciproc și a unui mediu familial sănătos pentru copii.

În acest moment special din viața sa, Pescobar își exprimă recunoștința și bucuria pentru sprijinul și dragostea primită din partea celor apropiați, dar și pentru darul neprețuit de a fi tată din nou. Noul capitol din viața sa aduce speranță, fericire și responsabilitate, consolidând valorile de familie și dragostea necondiționată pentru cei dragi. Întreaga comunitate îi urează familiei multă sănătate, bucurie și ani mulți de fericire împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: