Redactia.ro
Home » Știri » Pescobar, jefuit în timp ce se afla la EURO 2024. Patronul de la Taverna Racilor a făcut publice imaginile cu hoțul

Pescobar, jefuit în timp ce se afla la EURO 2024. Patronul de la Taverna Racilor a făcut publice imaginile cu hoțul

GALERIE FOTO (4)

Paul Nicolau, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Pescobar, a avut parte de un incident nefericit în timp ce se afla în Germania pentru a susține Naționala României la EURO 2024. Patronul Tavernei Racilor a fost jefuit, iar întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în locuința sa. Imaginile au devenit virale, stârnind numeroase reacții din partea internauților.

În timp ce Paul Nicolau se bucura de atmosfera vibrantă a Campionatului European de Fotbal, unul dintre apartamentele sale din România a fost spart de un hoț. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în locuință, oferind imagini clare ale infractorului în acțiune. Pescobar a decis să facă publice aceste imagini pe rețelele de socializare, în speranța că hoțul va fi identificat rapid.

Locuința lui Pescobar a fost jefuită

Imaginile publicate de Paul Nicolau au devenit rapid virale, atrăgând o mulțime de comentarii din partea utilizatorilor. Mulți dintre internauți s-au amuzat pe seama hoțului, care în timpul spargerii a găsit un hanorac și l-a îmbrăcat. Acest detaliu a stârnit un val de reacții amuzante și ironice.

„A găsit omu și vreun hanorac de la Fendi sau Prada măcar de s-a îmbrăcat?”, a comentat un utilizator. Altul a adăugat: „I-a fost frig la om.”

Cu toate acestea, videoclipul a împărțit internetul în două. În timp ce unii se amuzau de situație, alți utilizatori ai platformei TikTok l-au acuzat pe Paul Nicolau că a regizat întreg jaful pentru a obține mai multe vizionări și like-uri pe rețelele de socializare. Un detaliu care le-a dat de bănuit internauților a fost absența unei alarme declanșate în momentul în care hoțul a intrat în casă.

„Sigur e vreun angajat că nu văd nici alarmă nimic aprins,” a comentat un utilizator. Altul a spus: „E cineva din echipa ta sau a dat pontul.”

Comentariile au continuat să speculeze pe tema unui posibil aranjament: „Asta este pont jumate jumate cu angajatu,” sau „Clar cineva care a știut situația.” Un alt internaut a făcut haz de necaz, spunând: „Asa o să-ți faci milionul de urmăritori pe Instagram.”

De asemenea, au fost și comentarii care făceau referire la hoțul surprins în imagini, comparându-l cu Moș Crăciun din cauza modului în care a acționat: „Moș Crăciun,” au scris câțiva utilizatori.

Pescobar a fost vizibil afectat de incident, dar a rămas determinat să identifice hoțul

Publicarea imaginilor pe rețelele de socializare a fost o mișcare strategică pentru a atrage atenția și a cere ajutorul comunității online în prinderea infractorului. În ciuda controverselor și acuzațiilor, Paul Nicolau a primit și multă susținere din partea fanilor săi. Mulți au apreciat transparența și curajul său de a face public incidentul, în speranța de a-l prinde pe hoț și de a preveni astfel de situații în viitor.

Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, a trecut printr-un incident nefericit în timp ce susținea Naționala României la EURO 2024. Publicarea imaginilor cu hoțul surprins în acțiune a stârnit numeroase reacții și a împărțit internetul în două tabere: cei care se amuzau de situație și cei care suspectau o regizare. În ciuda controverselor, Pescobar rămâne determinat să identifice infractorul și să continue să-și protejeze proprietățile. Incidentul subliniază importanța măsurilor de securitate și a vigilenței în protejarea locuințelor noastre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: