Redactia.ro
Home » Sport » Peste 10.000 de fani vor fi în tribune la România U21 – Anglia U21

Peste 10.000 de fani vor fi în tribune la România U21 – Anglia U21

Peste 10.000 de fani vor fi în tribune la România U21 – Anglia U21

Peste 10.000 de fani vor fi în tribune la România U21 – Anglia U21. Organizatorii meciului și reprezentanții UEFA au anunțat faptul că joi, până la închiderea caselor de marcat s-au vândut aproape 10.000 de bilete pentru meciul de pe Stadio Dono Manuzzi, care are o capacitate de 20.000 de locuri. Un bilet costa 5 euro. În schimb, englezii spun că se bazează doar pe 500 de fani, de unde au tras concluzia că aproape toate biletele au fost luate de suporterii români.

Elevii lui Mirel Rădoi cred în cele trei puncte cu Anglia

Meciul România U21 – Anglia U21, pe care îl așteaptă o țară întreagă se joacă vineri de la ora 19.30. Elevii lui Mirel Rădoi și-au făcut temele și spun că nu se tem de adversari. În plus cei peste 10.000 de fani vor fi în tribune la România U21 – Anglia U21 pentru a-și încuraja favoriții.

“Ne-am interesat de fiecare jucător de la Anglia, eu în special de cei de atac. Am jucat împotriva lui Dominic Solanke de câteva ori și știu ce fel de jucător este și ce probleme ar putea să-mi pună”, a declarat Alexandru Pașcanu, la conferința de presă.

Pașcanu joacă în Anglia la Leicester U23 și spune că mereu și-a dorit să joace împotriva țării unde evoluează.

Antrenament la peste 35 de grade

Joi seara, selecționerul României a fost nevoit să pună la punct ultimele detalii pe o căldură sufocantă. La ora antrenamentului oficial, 18.30, pe arena Dino Manuzzi din Cesena erau 35 de grade. Aproape o oră, jucătorii lui Rădoi au repetat ultimele scheme înaintea meciului din grupa C cu Anglia, antrenorul insistând mai mult pe finalizare.

“România cred că se mulțumește cu un egal”

Chiar dacă Anglia U21 a pierdut 1-2 cu Franța, fiind considerată favorită la începutul turneului, antrenorul Aidy Boothroyd este încrezător în șansele formației sale.

”Respectăm România, dar vom face orice să o învingem. Am fost impresionat de spiritual ei de echipă. Va fi nevoie de inspirația tuturor pentru a reuși să ne impunem. Avem în față un adversar dificil, care totuși cred că se va mulțumi cu un egal”, a declarant selecționerul Angliei care în acest moment are o misiune dificilă. Echipa sa este nevoită că aibă un parcurs perfect pentru a avea șanse la semifinale.

ECHIPELE PROBABILE
ROMÂNIA U21: Radu – Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan – T. Băluță, Cicâldău – Man, I. Hagi, Fl. Coman- Pușcaș
Anglia U21: Henderson – Wan-Bissaka, Tomori, Clarke-Salter, Dasilva – Maddison, Dowel, Foden – Barnes, Abraham, Gray

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini