Redactia.ro
Home » Știri » Peste 500 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă! Care sunt sectoarele afectate

Peste 500 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă! Care sunt sectoarele afectate

Peste 500 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă! Care sunt sectoarele afectate

Peste 500 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă! Iată care sunt sectoarele afectate!

Peste 500 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă

Peste 500 de blocuri din Capitală vor rămâne fără apă caldă, din cauza lucrărilor. Termoenergetica a anunțat că mai multe sectoare din București vor fi afectate de întreruperea furnizării apei calde, din cauza intervențiilor necesare la rețeaua primară de termoficare.

Cele mai multe blocuri afectate se găsesc în sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6. În total, peste 565 de blocuri vor fi afectate de aceste lucrări. Termenele estimative pentru finalizarea lucrărilor au fost stabilite înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor, însă Termoenergetica depune toate eforturile pentru a finaliza intervențiile cât mai rapid posibil, potrivit Agerpres.

Care sunt sectoarele afectate

În Sectorul 1, lucrările vizează înlocuirea de vane și conducte în mai multe zone, cum ar fi Iancu de Hunedoara, Dorobanți, Floreasca și Nicolae Caramfil. În această perioadă, aproximativ 225 de blocuri vor fi afectate de întreruperea furnizării apei calde. Conducta în zona respectivă a fost pusă în funcțiune în anul 1983, având o vechime de 40 de ani.

În Sectorul 2, lucrările se concentrează pe conducta Magistralei 2 Sud în zona Șoselei Ștefan cel Mare. Aproximativ 130 de blocuri vor fi afectate de întreruperea apei calde până la finalizarea lucrărilor. Conducta în această zonă are o vechime de aproape 50 de ani, fiind pusă în funcțiune în anul 1974.

În Sectorul 3, vor rămâne aproximativ 50 de blocuri fără apă caldă în urma lucrărilor la conducta Magistralei II Sud din zona Drumul Murgului. Această conductă are o vechime de 55 de ani, fiind pusă în funcțiune în anul 1968.

În Sectorul 4, lucrările se concentrează pe conducta Magistralei Berceni, în zona Nițu Vasile și strada Tudor Gociu. Aproximativ 95 de blocuri vor fi afectate de întreruperea apei calde până la finalizarea lucrărilor. Conducta în această zonă are o vechime de peste 35 de ani, fiind pusă în funcțiune în anul 1987.

În Sectorul 6, lucrările se desfășoară la conducta Magistralei Grivița în zona străzii Nicolae Filimon. Aproximativ 65 de blocuri vor fi afectate de întreruperea furnizării apei calde. Conducta în această zonă are o vechime de peste 60 de ani, fiind pusă în funcțiune în anul 1961.

Termoenergetica își cere scuze pentru disconfortul creat

Termoenergetica menționează că dispeceratele companiei și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren și se fac eforturi pentru a finaliza lucrările cât mai rapid posibil. Astfel, pe măsură ce se finalizează operațiunile într-un anumit punct, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai devreme decât termenul estimat.

Pentru informații suplimentare, clienții pot apela numărul de telefon 031.9442 sau pot accesa aplicația Termoalert. Termoenergetica își cere scuze pentru disconfortul creat și își asigură clienții că depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările și a restabili furnizarea apei calde cât mai rapid posibil.

 

Sursa foto: europafm.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: