Redactia.ro
Home » Știri » Peter Andre, diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a artistului

Peter Andre, diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a artistului

GALERIE FOTO (3)

Peter Andre a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a avut o stare de rău, în urmă cu câteva zile, dar nu a crezut că este vorba despre COVID-19. O sursă apropiată a cântărețului a făcut declarații cu privire la starea lui de sănătate. 

Care este starea de sănătate a artistului

Artistul Peter Andre se luptă cu noul coronavirus. Starul în vârstă de 57 de ani, a contractat virusul SARS-COV-2, iar în acest moment se luptă cu boala de acasă. Și soția acestuia, de profesie medic, a avut virusul în luna iulie a acestui an.

Conform unor dezvăluiri făcute de o sursă apropiată artistului, starea sa nu este una atât de gravă încât să necesite internarea în spital. Însă, artistul a avut momente de suferință cumplită.

Artistul a început să se simtă rău și să prezinte stări de somnolență. Peter Andre a decis să meargă să își facă testul, preventiv, dar, în ciuda simptomelor pe care le avea, nu a crezut nicio clipă că rezultatul va fi unul pozitiv.

„Peter a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile, dar nu bănuia că ar putea avea COVID-19, în ciuda faptului că se simțea extrem de rău și de obosit. A decis să meargă la un test pentru a se asigura. Începuse să se simtă foarte slăbit, ceea ce este neobișnuit pentru el. Se lupta și să respire uneori.”, a spus un apropiat al artistului, în exclusivitate pentru The Sun. 

Surse apropiate artistului au susținut că Peter nu a avut nicio idee cum a contractat virusul, deoarece ,,„abia a ieșit și și-a petrecut cea mai mare parte a timpului acasă cu familia”.

Mai mult, după aflarea veștii, întreaga lui familie a intrat în carantină. Artistul este cel care va trebui să aibă grijă de cei patru copii ai săi.

„Deoarece Emily lucrează și Marea Britanie este blocată, Pete nu are altă opțiune decât să aibă el grijă de cei patru copii ai săi ca normal și să se izoleze de Emily acasă. Nu este nimeni altcineva care să aibă grijă de copii și nu vrea să pună pe altcineva în pericol să-i prindă. Întreaga familie este acum în carantină.”, a adăugta sursa.

Și managerul artistului a vorbi despre starea acestuia.

„Da, îl are pe Covid și se recuperează acasă. – Se descurcă bine.”

Fiica artistului a împlinit 7 ani

Ieri, Amelia, fiica artistului cu Emily, a împlinit 7 ani. Tatăl său i-a promis că îi va face ziua una cu totul și cu totul specială și, asta a și făcut. Fetița a avut parte de multe surprize, a primit chiar și o bicicletă nouă.

„La mulți ani fetiței mele frumoase, bună la suflet și incredibil de inteligentă, Amelia. Te iubesc până la lună și înapoi ….. și înapoi. Va fi o zi liniștită, dar totuși la fel de special ca întotdeauna.”, a scris artistul pe Facebook.

Soția artistului, Emily, are 30 de ani și lucrează ca medic pentru sistemul anțional de sănătate. În contextul pandemiei de coronavirus, după ce a contractat virusul, Emilya  fost nevoită să se izoleze de familia sa, la casa lor din Surrey. Soția artistului a vorbit despre durerea generată de faptul că i-a fost interzis să își îmbrățișeze copiii.

„Am putut să le fac semn cu mâna doar din vârful scărilor. Eu și Pete am dormit, de asemenea, în dormitoare separate, doar pentru a fi în siguranță. A fost oribil, dar familia s-a adaptat foarte bine și am primit o îmbrățișare la sfârșit. Am avut dureri în gât și mi-am pierdut simțul mirosului și gustul timp de o săptămână. ”, a povestit Emily.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: