Redactia.ro
Home » Monden » Peter Imre, nașul de cununie al Nicoletei Luciu i-a fost alături când era în prag de divorț. Afaceristul care s-a stins a fost înconjurat de multe femei de-a lungul vieții 

Peter Imre, nașul de cununie al Nicoletei Luciu i-a fost alături când era în prag de divorț. Afaceristul care s-a stins a fost înconjurat de multe femei de-a lungul vieții 

GALERIE FOTO (3)

Peter Imre, cunoscut om de afaceri, a decedat ,vineri seară, la vârsta de 60 de ani. Acesta și-a dat ultima suflare într-o clinică din Bucureşti, potrivit Adevărul. Mulți dintre noi îl știm din tabloidele mondene, afaceristul fiind chiar nașul de cununie al Nicoletei Luciu.

Peter Imre a fost director la Corporate Phillips Morris România, dar  şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a  ocupat funcția de director general la Adevărul Holding. Iată toate detaliile emoționante din viața lui!

Peter Imre i-a fost alături Nicoletei luciu când era în prag de divorț 

Acesta  avea o viață controversată și afișată pe sticlă. Partenera sa de viață a fost Marina Meleşcanu, fiica fostului ministru Teodor Meleșcanu. Cei doi avea o familie foarte fericită și erau înconjurați de oameni minunați. Între aceștia se numără și vedeta Nicoleta Luciu, fina lor.  

Peter Imre este cel care s-a implicat enorm în ai ajuta pe Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu  când au trecut prin momente de cumpănă, fiind foarte aproape de destrămarea căsniciei lor. 

Puțin știu despre cunoscutul afacerist că a avut parte și de o tragedie, la fragedă vârstă de 19 ani. Acesta a învins cancerul după ce a fost diagnosticat. Boală ce i-a adus sfârșitul după ani de zile în care s-a luptat cu ea. 

Sursa foto: newscaffe.ro

Și politicianul Codrin Ștefănescu îi este recunoscător pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit afaceristul de-a lungul vieții:

„Un bărbat de excepție, un curajos care s-a luptat cu boala necruțătoare până in ultima secundă! Un om bun, hotărât, darnic!

Cel care a stat lângă mine și pe vreme de furtună, in luptele pe care le-am dus cu tot felul de canalii, dar si pe holurile spitalului când s-a născut fiul meu Radu!”, a scris pe Facebook. 

Femeile din viața lui Peter Imre 

O altă dramă din viața lui a fost acel moment când fata pe care o iubea în tinerețe a rămas gravidă chiar când a fost diagnosticat cu cancer: 

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.

 Peter Imre a avut o relație cu actrița și prezentatoarea TV Corina Dănilă. La vremea respectivă presa a vehiculat că ar fi cerut-o în căsătorie, dar acesta a dezmințit: 

„A fost un gest menit să marcheze un moment foarte important pentru ea. N-a fost în văzul lumii, pentru că inelul a fost bine ascuns, nevăzut de ochii lumii. Ulterior, în momentul în care Corina a fost întrebată de presă ce-a primit de la Peter, a spus că a primit un inel. Dar nu a fost o cerere în căsătorie”, declara, în urmă cu ceva timp, afaceristul.

Afaceristul Peter Imre a avut o căsnicie fericită alături de Marina Meleşcanu, fiica fostului ministru Teodor Meleșcanu. Cei doi au fost împreună din 2006, în ziua în care s-a stins. 

„O adora pe soția lui, Marina Meleșcanu, căreia, ori de câte ori mă întâlnea, îi închina o odă, amintindu-mi cât de frumoasă, demnă și dedicată, îi stătuse alături saptămâni întregi în timpul unei intervenții cardiace pe care o avusese la Paris cu câțiva ani în urmă”, a scris jurnalista Floriana Jucan pe Facebook, fiind apropiată familiei afaceristului. 

Sursa foto: newscaffe.ro

 În 2010, presa a vehiculat că ar fi avut o aventură cu o tânără, Adriana Săftoiu (cea amintită mai sus), însă acesta explicat că este vorba despre femeia care rămăsese gravidă cu el când avea doar 19 ani .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini