Redactia.ro
Home » Știri » Peter Imre s-a stins. Omul de afaceri a învins cancerul la 19 ani, dar a recidivat. Povestea neștiută: „Un tratament destul de complicat

Peter Imre s-a stins. Omul de afaceri a învins cancerul la 19 ani, dar a recidivat. Povestea neștiută: „Un tratament destul de complicat

Cunoscutul om de afaceri, Peter Imre a decedat vineri seară, la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti din cauza unei boli crunte, cancerul.

Peter Imre a murit

Peter Imre a fost director la Corporate Phillips Morris România, dar  şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a  ocupat funcția de director general la Adevărul Holding, potrivit „Adevărul”.

Peter Imre a reușit să-și clădească un imperiu în lumea afacerilor, fiind unul dintre cei mai bogați oameni din acest domeniu, din România. Acesta a fost și o prezență mondenă, ocupând de multe ori prima pagină a tabloidelor și a fost un mare pasionat de mașini. 

Peter Imre s-a născut în Zalău Salaj, potrivit „Ziarul Financiar” și a fost directorul corporației Philip Morris din România și Bulgaria. Acesta a fost căsătorit cu Marina Meleşcanu, fiica fostului ministru Teodor Meleșcanu. În trecut a avut o relație și cu vedeta TV, Corina Dănilă.

Peter Imre învinsese cancerul la 19 ani

Deși avea o viață controversată și afișată pe sticlă, puțin știu că acesta a avut parte de o tragedie, la fragedă vârstă de 19 ani. Acesta a învins cancerul după ce a fost diagnosticat. Totodată o altă dramă din viața lui a fost acel moment când fata pe care o iubea la vremea respectivă rămăsese gravidă.

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.

„Ei i-a fost extrem de greu si niciodata nu voi avea destula recunostinta pentru felul in care a procedat. Practic, momentul in care ea a ramas gravida si cel in care am fost diagnosticat cu cancer au coincis. Eu am plecat la Budapesta, la tratament, iar ea si-a vazut de ale ei. Pina am revenit eu, dupa un tratament destul de complicat, dupa un an de zile, copilul era nascut, dupa care am preluat eu cresterea copilului si ea s-a dus la facultate”, a mai povestit acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: