Redactia.ro
Home » Știri » Petrecere cu purcel la proțap chiar în fața unui hotel din Mamaia. Turiștii revoltați au sunat la poliție, ce s-a întâmplat apoi

Petrecere cu purcel la proțap chiar în fața unui hotel din Mamaia. Turiștii revoltați au sunat la poliție, ce s-a întâmplat apoi

GALERIE FOTO (3)

Scene uluitoare s-au petrecut în fața unui hotel din Mamaia, unde s-a încins mare petrecere cu purcel la proțap. Turiștii revoltați din cauza zgomotului au sunat la poliție. Ce a urmat mai apoi.

A fost petrecere cu purcel de lapte la proțap, chiar în fața unui hotel din stațiunea Mamaia de pe litoralul românesc. Și nu ar fi fost cheful chef fără ca muzica lăutărească să însoțească masa îmbelșugată. Mai mult, mesenilor nu le-au lipsit nici alcoolul.

Petrecere cu purcel la proțap chiar în fața unui hotel din Mamaia

Mai exact, este vorba de mai multe familii de romi, care au venit pentru a-și petrece câteva zile pe litoral. Aceștia au întins masa chiar în fața hotelului. Au gătit purcei de lapte la proțap, scăldând masa îmbelșugată cu alcool. Așa se face că au încins o petrecere în toată regula chiar în fața hotelului din stațiunea Mamaia, aşa cum ilustrează și imaginile surprinse de cei de la Constantadeazi.ro.
Scenele uluitoare au avut loc vineri, 30 iulie, chiar în fața hotelului Riviera din Mamaia. Revoltați din cauza zgomotului pe care petrecăreții îl provocau, mai mulți turiști au sunat la poliție pentru a-i reclama pe petrecăreți.

Însă cheful s-a spart imediat ce la fața locului a sosit un echipaj de la Poliția Locală Constanța. Așa se face că petrecăreții s-au ales și cu amenzi.Imediat ce petrecerea a fost spartă de oamenii legii, femeile au fost lăsate să strângă masa pusă în fața hotelului, iar bărbații s-au retras liniștiți în hotel, acolo unde aceștia erau cazați.

Alte scene uluitoare în Mamaia

Însă nu sunt singurele imagini uluitoare de la Mamaia. Un Rolls-Royce a rămas fără benzină chiar la intrarea într-un sens giratoriu din stațiunea din nordul litoralului românesc.
Bolidul de lux a rămas blocată în mijlocul străzii și chiar a îngreunat circulația rutieră în zonă. Însă spre norocul șoferului, o altă persoană i-a venit rapid în ajutor cu un bidon de benzină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: