Redactia.ro
Home » Stil de viață » Piatra norocoasă pentru fiecare zodie. Ce nestemate îți poartă noroc și te feresc de probleme

Piatra norocoasă pentru fiecare zodie. Ce nestemate îți poartă noroc și te feresc de probleme

Piatra norocoasă pentru fiecare zodie. Ce nestemate îți poartă noroc și te feresc de probleme

Purtarea unei pietre potrivite poate aduce noroc și prosperitate. Trebuie să știm ce piatră să purtăm pe ce deget și în ce zi, în funcție de semnul zodiacal. Oamenii poartă pietre norocoase de mult timp pentru a aduce noroc și prosperitate în viața lor.

Pietre norocoase pentru fiecare zodie

În astrologie se crede că purtarea unei pietre norocoase în funcție de semnul zodiacal al cuiva ajută la întărirea planetei care îi guvernează. Iată care e piatra ideală pentru tine în funcție de semnul tău zodiacal!

Berbec – Coral roșu

Berbecul este guvernat de Marte, astfel că aceste persoane pot beneficia de purtarea unui coral roșu în degetul inelar în ziua de marți. Nu purtați coral roșu cu smarald sau safir albastru.

Taur – Diamant

Guvernat de Venus, nativii din acest semn zodiacal ar trebui să poarte vineri diamant în degetul mijlociu. Nu asociați diamantul cu rubinul și perla.

Gemeni – Smarald

Gemenii sunt guvernați de Mercur, prin urmare aceste persoane ar trebui să poarte smarald în degetul mic miercuri. Nu este indicat să purtați smaraldul cu perla sau piatra lunii.

Rac – Perla sau piatra lunii

Nativii născuți în Rac sunt guvernați de Lună, așa că pot beneficia de purtarea unei perle sau a unei pietre de lună. Purtați o perlă în degetul mic luni și nu o purtați împreună cu hessonit sau ochi de pisică.

Leu – Rubin

Soarele guvernează semnul zodiacal Leu. Piatra norocoasă potrivită pentru Leu este rubinul, care trebuie purtat în degetul mic duminică. Nu o purtați alături de safir albastru, diamant, hessonit și ochi de pisică.

Fecioară – Smarald

Nativii din Fecioară sunt guvernați de Mercur, iar smaraldul este piatra potrivită pentru ei. Purtați-l în degetul mic miercuri. În timp ce purtați smaraldul, nu-l combinați niciodată cu perla sau piatra lunii.

Balanță – Diamant

Venus este planeta care guvernează Balanța, prin urmare, piatra norocoasă ideală pentru Balanțe este un diamant. Purtați această piatră în degetul mijlociu vineri și evitați să o asociați cu rubin sau perlă.

Scorpion – Coral roșu

Nativii din Scorpion sunt guvernați de planeta Marte, iar piatra norocoasă potrivită pentru aceste persoane este coralul roșu. Ei ar trebui să poarte această piatră pe degetul inelar marți, dar să nu o combine cu pietre prețioase precum smaraldul și safirul albastru.

Săgetător – Safir galben

Guvernat de Jupiter, nativii din Săgetător pot beneficia de purtarea unui safir galben sau ceea ce se numește Kanakapushparaj. Purtați această piatră în degetul arătător în ziua de marți și nu o combinați niciodată cu smaraldul și diamantul.

Capricorn – Safir albastru

Capricornul este guvernat de Saturn, iar nativii din Capricorn sunt sfătuiți să poarte safir albastru. Purtați această piatră în degetul mijlociu sâmbătă. Nu asociați safirul albastru cu rubinul, perla sau coralul roșu.

Vărsător – Safir albastru

Având în vedere că nativii din Vărsător sunt guvernați de Saturn, aceștia pot beneficia de purtarea safirului albastru în degetul mijlociu sâmbătă. Nu este indicat să purtați safirul albastru cu rubin, perlă sau coral roșu.

Pești – Safir galben

Jupiter îi guvernează pe nativii din Pești și aceștia ar trebui să poarte safir galben în degetul arătător joi și să nu-l combine cu smaraldul și diamantul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: