Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Plaja din Europa unde şezlongul costă 20 de lei, ciorba de peşte 12 lei şi berea la halbă 6 lei. Țara accesibilă tuturor buzunarelor 

Plaja din Europa unde şezlongul costă 20 de lei, ciorba de peşte 12 lei şi berea la halbă 6 lei. Țara accesibilă tuturor buzunarelor 

Cu toții știm că prețurile pentru o vacanță la mare în țara noastră au ajuns de nesuportat atunci când ne punem în plan să plecăm într-o vacanță. Vă anunțăm că în Europa există o țară cu plaje mirifice, unde prețurile sunt extrem de accesibile, iar distracția este nelimitată! 

Țara din Europa unde litoralul este accesibil tuturor buzunarelor 

În ultimii ani, Albania a devenit o țară tot mai vizitată, datorită unicității sale și a modurilor tradiționale puternice pe care nicio altă țară din Europa nu le poate oferi.

Albania are multe orașe, localități și sate minunate pe care nu ar trebui să le ratați atunci când alegeți un loc de destinație vara aceasta. Albania are deasemenea plaje minunate ce vă vor umple sufletul de bucurie, iar prețurile sunt extrem de accesibile! 

Există atât de multe motive pentru care ar trebui să vizitați Albania. Este o țară care este cu adevărat unică și autentică. În jurul fiecărei răsuciri și întoarceri, veți găsi un alt peisaj sau o altă plajă frumoasă, iar oamenii sunt extrem de prietenoși și foarte ospitalieri. 

În Durres, un oraș din Albania există plaje unde prețurile sunt extrem de mici 

„O ciorbă de pește 12-16 lei, un platou serios cu fructe de mare costă 32 de lei, un gyros mare de pui sau porc 12 lei, o mâncare tradițională undeva la 16-20 de lei, o bere la halbă 6-8 lei”, a spus un turist, potrivit spynews.ro

Unii turiști nu mai sunt nevoiți să dea bani în plus pentru șezlong, deoarece hotelurile unde sunt cazați le asigură tot confortul. 

Un turist a mărturisit că „o umbrelă și două șezonguri costă în Sarande, Albania, 40 de lei. Cel mai mic preț pentru o cameră la hotel ar fi în jur de 100 de euro, dar oamenii economisesc mai mult pe plajă”, relatează aceeași sursă. 

„Umbrelă + 2 șezlonguri – 1000 lek (40 lei), o bere la bar – 200 lek (8 lei), parcare pentru cei care nu sunt cazați la hotel – 500 lek pentru o zi (20 lei). Sincer, mă așteptam la prețuri mult mai mari având în vedere ca cea mai ieftină cameră în hotel am văzut ca depășește 100 euro”, a mărturisit un turist, potrivit romaniatv.net, conform aceleași surse. 

Care este cea mai frumoasă plajă din Albania

Dhermi devine unul dintre cele mai populare locuri de vizitat pe Riviera albaneză. Există câteva plaje minunate, iar orașul este făcut pentru turiști, fiind o mulțime de opțiuni de cazare și restaurante aici. Puteți alege să stați chiar pe plajă sau în sat.

Dhermi este un loc minunat pentru a avea parte de o vacanță perfectă, deoarece se află în mijlocul unor locuri minunate de vizitat în Albania. Plaja este ascunsă între un canion și găzduiește unele dintre cele mai bune festivaluri de top din Albania în timpul verii. Asigurați-vă că dacă stați în Dhermi faceți o excursie la plaja Gjipe, unul dintre cele mai bune locuri de vacanță din Albania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: