Redactia.ro
Home » Știri » Plaja din România unde cazarea costă doar 30 de lei în plin sezon estival. Un concept nou la malul mării

Plaja din România unde cazarea costă doar 30 de lei în plin sezon estival. Un concept nou la malul mării

Îți dorești să ai parte de o vacanță de vis vara aceasta? Dacă da, noi îți prezentăm locul din România în care vei găsi o plajă perfectă pentru a petrece timp alături de familie sau prieteni, cazându-te cu doar 30 lei în plin sezon estival. Aici vei avea parte de un loc cu o poveste unică, un concept nemaiîntâlnit în țara noastră. Iată toate detaliile! 

Sezonul estival este, acum, la jumătate și ne-am gândit că poate ați dori să faceți o escapadă într-un loc de poveste, unde vă puteți caza cu doar 30 de lei. Aici, vă veți putea relaxa pe o plajă superbă și liniștită. 

Plaja din România unde cazarea costă doar 30 de lei

Departe de zonele gălăgioase și pline de cluburi de unde răsună muzica până în zorii dimineții de pe plaje precum Mamaia, Vama Veche sau Costinești, există și o plajă în România, unde liniștea și relaxarea mă vor face să uitați de stresul de zi cu zi. 

Dacă dorești o astfel de vacanță, locul ideal din țara noastră este plaja din Corbu, care a venit vara aceasta cu un concept unic. Pe această plajă sunt amplasate mai multe corturi, special amenjate, cu tot ceea ce are un turist nevoie pentru o vacanță de vis, la un preț de doar 30 de lei pe noapte.

 Un concept nou la malul mării

Potrivit Observator.ro pe această plajă nu veți duce lipsă de nimic, deoarece există și un bar în zonă, de unde poți să cumperi diferite băuturi care să vă răcorească în zilele toride de vară. Totuși dacă nu ești adeptul nopților dormite la cort, în apropierea plajei există hoteluri unde vă puteți caza, dar la prețuri mai mari. 

„Conceptul este unul cu totul inedit, fiind un stil amerindian, unde mai multe familii pot avea parte de o vacanță cum nu și-au imaginat vreodată, chiar pe teritoriul României, asta fiindcă cele 12 corturi, amplasate la doar 130 de metri de mare îi aşteaptă pe turiştii care doresc să se bucure de o conexiune cu natura”, relatează „spynews.ro”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: