Redactia.ro
Home » Monden » Planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit. De ce a insistat să divorțeze cât mai repede

Planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit. De ce a insistat să divorțeze cât mai repede

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă scoate la iveală informații șocante. Deși separarea oficială dintre cei doi se va produce curând, un nou detaliu a ieșit la iveală. S-a aflat motivul pentru care Raluca a insistat să divorțeze cât mai repede.

 

Planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit

Apar noi detalii în divorțul momentului. Mai multe surse au dezvăluit pentru playtech.ro de ce a vrut să divorțeze cât mai repede Raluca Pastramă de noul ei iubit. Aparent, Pepe a aflat din timp ce îi pregătește soția, având în vedere că bruneta a fost mai hotărâtă ca nciiodată să pună punct relației cu Pepe.

Însă, în spatele deciziei de a divorța, se pare că se află chiar actualul iubit al Ralucăi, alături de care a petrecut, în urmă cu câteva săptămâni, un weekend minunat la munte. Familia Pascu confirmă faptul că Raluca Pastramă ar fi îndrăgostită până peste cap de noul iubit și are planuri serioase cu acesta.

Deși este în plin divorț cu artistul Pepe, relația Ralucăi Pastramă cu noul iubit avansează într-un mod uimitor. Cel care a cucerit-o pe brunetă are intenții dintre cele mai serioase. Însă, Raluca mai are de rezolvat o singură problemă și anume să grăbească divorțul cu Pepe.

El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, au declarat anumite surse pentru playtech.ro.

Astfel, planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului ei iubit a fost descoperit de Pepe. Artistul este mai hotărât ca niciodată să amâne procesul cât poate de mult, deși nu arată acest lucru.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov, în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. (…)Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a declarat Pepe, în urmă cu ceva timp.

 

Pepe vrea să se răzbune

Și apropiații lui Pepe au declarat că Raluca îl înșela pe artist de mai bine de un an.

Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a povestit un apropiat al artistului pentru PlayTech.ro.

Pepe vrea să se răzbune pe Raluca și nu este dispus să lase lucrurile așa. Cu toate acestea, artistul nu își mai ascunde suferința.Artistul a interpretat pe contul său de Youtube o piesă, care pare să aibă legătură cu faptul că soția i-a fost infidelă.

”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile melodiei compuse de Pepe în rumă cu 14 ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: