Redactia.ro
Home » Știri » Plutește pe drumurile denivelate! Magia suspensiilor pe aer, disponibilă și pentru Volkswagen Passat

Plutește pe drumurile denivelate! Magia suspensiilor pe aer, disponibilă și pentru Volkswagen Passat

Mergi des pe drumuri denivelate? Iată folosul pernelor auxiliare, cunoscute și ca suspensii pe aer. Ce alte modele de mașină sunt disponibile, în afară de Volkswagen Passat? Află aici!

Toți șoferii români cunosc frustrările care vin odată cu condusul pe drumurile patriei, mai ales dacă este vorba de un drum local sau chiar comunal. Indiferent unde locuiești, cu siguranță cunoști neplăcerea de a conduce pe drumuri denivelate sau cu gropi. Ei bine, iată cum te ajută suspensii pe aer Volkswagen Passat sau orice alt model compatibil!

Beneficiile pernelor auxiliare, pe scurt

Majoritatea mașinilor moderne sunt deja echipate cu suspensii pe aer sau oferă posibilitatea de a face un upgrade. Ei bine, când vine vorba de modele mai vechi și nu numai, cum ar fi cele care nu vin dotate din fabrică cu astfel de accesorii, povestea se schimbă.

Pentru o mașină al căror suspensii este clasică, un drum cu multe denivelări prezintă un obstacol: mai întâi portofelului tău, deoarece va trebui să înlocuiești suspensiile mai des, iar mai apoi ție ca și șofer. Cine poate să spună că este plăcut să conducă pe un drum cu gropi? Ei bine, iată primul avantaj al suspensiilor pe aer: confortul sporit. Cu ajutorul pernelor auxiliare, vei observa cum mașina va deveni mai grațioasă, atunci când drumurile par a deveni nărăvașe.

Pe lângă confortul sporit al pernelor, este vorba și de faptul că ridică nivelul mașinii față de sol – asta înseamnă că nici pietrișul nu va zgâria dedesubtul mașinii. În plus, cei care transportă deseori încărcături grele se vor bucura de acest aspect: suspensiile pe aer permit încărcăturile grele. Astfel, chiar și o mașină convențională, precum Volkswagen Jetta, va putea căra o greutate mai mare decât de obicei cu ajutorul unui kit de perne pe aer Volkswagen Jetta.

Atenție! Kitul nu este universal. Verifică în magazinul online dacă modelul mașinii tale este compatibil cu pernele auxiliare.

Condu cu lejeritate, cu pernele de aer

Perne de aer, perne auxiliare, suspensii pe aer… toate aceste denumiri înseamnă același lucru: experiență de condus mai plăcută, mai relaxantă, mai lejeră. Redescoperă plăcerea condusului cu ajutorul acestui kit! Ce conține?

Kitul de perne auxiliare a sosit – ce conține?

Ai comandat, ai așteptat, a sosit: iată ce conține pachetul pe care curierul tocmai ți l-a adus. Cu gândul la următoarea ta vacanță (vei face un ocol pe Transfăgărășan, doar ca să pui la încercare faptul că pernele auxiliare diminuează centrul de greutate), deschizi cutia și găsești:

  • Pernele auxiliare
  • Două bucșe pentru poziționare
  • Spray de silicon
  • Kitul de pompare
  • Instrucțiuni de montare
  • O nouă experiență de neratat, care te va face să revii!

Așadar, te grăbești să le montezi cu ajutorul celor de la magazinul online AirPower, de unde ai cumpărat pernele. Setezi presiunea adecvată și pornești la drum. Cum arată experiența ta acum? Te vei simți ca pe-un nor atunci când conduci, iar stresul de zi cu zi pe care ți-l făceai din cauza gropilor a dispărut. Acum, condusul este o adevărată plăcere. Vrei ca acest scenariu să devină realitate? Comandă acum kitul!

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini