Redactia.ro
Home » Monden » Poliţia i-a bătut la uşă lui Britney Spears. De ce fanii i-au alertat pe oamenii legii

Poliţia i-a bătut la uşă lui Britney Spears. De ce fanii i-au alertat pe oamenii legii

Britney Spears s-a dat din nou în stambă. Fosta divă a muzicii pop i-a îngrozit pe fani şi pe prieteni după ce a dansat cu două cuțite în mâini.

Cântăreața de 41 de ani a executat mai multe mișcări periculoase în timp ce ținea cele două cuțite în mâini. Britney a apărut într-un outfit asemănător cu cele cu care ne-a obișnuit deja în timpul coregrafiilor din sufragerie, adică un top și bikini.

A zis că se pregăteşte de Halloween

Fanii cântăreţei sunt terifiați de clipurile postate de aceasta, motiv pentru care Britney și-a dezactivat comentariile.

„Stați liniștiți nu sunt cuțite adevărate. Halloweenul se apropie!”, a adăugat aceasta la descriere. Fanii artistei sunt convinși însă că cele două cuțite masive sunt cât se poate de reale.

I-a bătut Poliţia la uşă

Gestul lui Britney Spears n-a rămas neobservat nici de oamenii legii. Poliţiştii i-au bătut la uşă, pentru a verifica starea de sănătate a cântăreţei.

Inclusiv avocatul cântăreței i-a sunat pe agenți și le-a spus același lucru. Britney Spears trece în prezent printr-un proces de divorț.

„Ni s-a spus că Britney ține cuțite peste tot în casă – inclusiv în dormitor. Era paranoică și avea nevoie de cuțite ca protecție”, a declarat una dintre sursele TMZ.

Reamintim că, după 13 ani, Britney Spears a ieșit de sub tutela tatălui. Curtea Superioară din Los Angeles l-a privat pe Jamie Spears de statutul de protector al fiicei sale. Tatăl artistei i-a controlat viața personală și afacerile, după ce, în 2008, a dovedit în instanță că nu e capabilă să o facă singură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: