Redactia.ro
Home » Știri » Polițist filmat când rupe talonul unui șofer! Schimb șocant de replici: „Tu crezi că te joci cu mine?”

Polițist filmat când rupe talonul unui șofer! Schimb șocant de replici: „Tu crezi că te joci cu mine?”

Polițist filmat când rupe talonul unui șofer! Schimb șocant de replici: „Tu crezi că te joci cu mine?”

Polițist filmat când rupe talonul unui șofer! Iată schimbul șocant de replici!

Polițist filmat când rupe talonul unui șofer

O situație revoltătoare a avut loc recent în apropierea orașului Timișoara, unde un polițist de la Rutieră a fost prins în flagrant în timp ce îi rupea intenționat talonul autoturismului unui taximetrist. Imaginile șocante au fost înregistrate de către șofer și au dezvăluit acțiunile incredibile ale ofițerului, care părea că își folosește puterea în mod abuziv pentru a justifica o amendă, potrivit Antena 3 CNN.

În secvențele video, care au devenit virale pe rețelele de socializare, se observă cum un schimb de replici tensionat are loc între taximetrist și polițistul rutier. Taximetristul îi prezintă documentele, iar ofițerul, într-o manieră fără precedent, rupe certificatul de înmatriculare în fața șoferului. Cu o lipsă de profesionalism șocantă, ofițerul continuă să îl întrebe pe taximetrist de ce păstrează documente deteriorate, sugerând practic că acesta ar fi creat intenționat o situație care să justifice acțiunile polițistului.

Schimbul de replici

Norocul șoferului a fost acela că momentul a fost filmat. Imaginile ulterior au fost folosite drept probă pentru depunerea unei plângeri la poliție, acuzațiile incluzând purtare abuzivă și distrugere de proprietate.

 „Tu crezi că te joci cu mine, măi, milițianule? Tu ai impresia că m-ai văzut pe mine pe stradă și gata, mă verifici, nu?”, se aude taximetristul în filmare. 

Ca răspuns, polițistul rupe talonul, după care îl trage la răspundere pe șofer de ce umblă cu documentul deteriorat. 

”L-ai rupt tu acum, ai tras de el să îl rupi! Ai tras de el să îl rupi, să ai motiv să mi-l iei! Ia-l!”, continuă șoferul de taxi.

În fața presiunilor publice și a amplificării cazului pe rețelele sociale, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș au anunțat că vor iniția o anchetă pentru a investiga incidentul. Acest caz aduce în prim-plan importanța supravegherii și responsabilității ofițerilor de poliție în exercitarea atribuțiilor lor. Astfel de incidente subminează încrederea publicului în forțele de ordine și trebuie să fie tratate cu seriozitate și transparență.

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: