Redactia.ro
Home » Stil de viață » Pomelnicul viral care agită internetul românesc: „Săi ea naiba” FOTO

Pomelnicul viral care agită internetul românesc: „Săi ea naiba” FOTO

GALERIE FOTO (3)

Internetul ne surprinde mereu cu conținutul său neașteptat și amuzant. Ultima senzație care face furori în mediul online este un pomelnic inedit, care a fost descoperit pe o rețea de socializare și a devenit rapid subiect de discuții și meme-uri. Pomelnicul în cauză, scris de către un român, a stârnit hohote de râs și a devenit viral într-un timp record.

Pomelnicul viral care agită internetul românesc

În stânga paginii, cu litere îngrijite și inocente, se găsește lista „Vi-de Bine”, care include nume familiare și prietenoase: „mama mia”, „Flori”, „Nelu”, „Simion-Aur”, și chiar „vecinu meu”. O listă aparent inofensivă.

„Săi ea naiba”

Cu toate acestea, surpriza și amuzamentul vin în partea dreaptă a paginii, unde se află lista „Săi ea naiba”. Aici, autorul pomelnicului a enumerat o serie de nume care stârnesc controverse și reacții puternice în societatea românească. De la nume precum „Teodosie” și „Dragnea”, până la „Ceolacu”, „Ciuca”, și „Iliescu”, lista parcurge un spectru variat de figuri politice și instituții: „PNL, PSD, Băncile (toate), Guvernul, Parlamentul (tot) ”.

Deși lista ar putea părea la început ca o simplă glumă, autorul pomelnicului a reușit să condenseze frustrările și nemulțumirile multor oameni într-o formă de umor.

Pe măsură ce pomelnicul a fost distribuit și comentat pe diverse platforme online, el a devenit o sursă de inspirație pentru meme-uri și glume, iar oamenii au început să-și aducă propriile contribuții la listele „Vi-de Bine” și „Săi ea naiba”.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: