Redactia.ro
Home » Monden » Porecla pe care a primit-o Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Prima Doamnă a României, criticată dur de internauți. Prima Doamnă a României, criticată dur de internauți

Porecla pe care a primit-o Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Prima Doamnă a României, criticată dur de internauți. Prima Doamnă a României, criticată dur de internauți

GALERIE FOTO (2) Porecla pe care a primit-o Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid.

Porecla pe care a primit-o Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Președintele României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat marți, la dineul de gală găzduit de Majestățile lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, cu prilejul Summit-ului NATO. Prima Doamnă a României a fost aspru criticată de internauți după gafa vestimentară de la Madrid.

Porecla pe care a primit-o Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Prima Doamnă a României, criticată dur de internauți

Carmen Iohannis stă departe de ochii lumii, dar atunci când își însoțește soțul la evenimentele importante, apariția sa este unul strălucitoare. Ei bine, de această dată, Prima Doamnă a României a fost criticat aspru pentru modul cum s-a îmbrăcat la dineul de gală găzduit la Madrid. Carmen Iohannis a particiapt, alături de președintele României, la dineul de gală găzduit de Majestătile Lor Regale Felipe al VI-lea și Regina Letizia, cu ocazia Summitului NATO. Prima Doamnă a României a fost criticată dur pentru vestimentatia pe care a avut-o și s-a ales cu o nouă poreclă. Aceasta a purtat o rochie roz, cu mâneci bufante și confectionate din tulle alb brodat. De asemenea, Carmen Iohannis a purtat o pereche de sandale, fără toc. Femeile nu trebuie să aibă niciodată degetele de la picioare descoperite la seratele regale.

Carmen Iohannis, rochie

Pozele de la dineul NATO au devenit virale in mediul online, iar internauții inventivi au găsit deja o poreclă pentru Carmen Iohannis. Unii au spus că soția președintele este îmbrăcată ca pentru o nuntă din provincie, iar alții susține că s-a îmbrăcat ca o „Pantera Roz”. „De ce s-a îmbrăcat ca Pantera Roz?/ Rochia ar fi bună pentru o tânară frumoasă, dar în nici un caz nu se potriveste pentru o femeie ofilită care nu este ieșită în lumea buna/ Chiar nu înțeleg de ce soțul doamnei nu a venit in pantaloni scurți tricou si adidasi albi. Se potriveau la fix.

Recuperează ea acu’ ce nu au învățat-o părinții ei, când era copil?!/ Pantera Roz cand era nasica, exact asa arată/ A crezut că merge la un concurs de flamenco/ Un spirit tânăr și nonconformist, pe care nu îl înțelegem noi/ Roz e pe optimism, veselie, lumină… Transmite un mesaj subliminal„, sunt doar câteva dintre comentariile dure primite pe reţelele de socializare.

Liderii celor 30 de state membre ale NATO s-au reunit pentru summitul istoric de la Madris. La 25 de ani de la summitul anterior din capitala Spaniei, Alianța Nord Atlantică și-a adoptat următorul Concept Strategic.

Cine e designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la Madrid

Ținuta purtată de Carmen Iohannis a creat isterie în rândul internauților. Deși rochia i-a pus în evidenta trupul bine sculptat, piesa vestimentară nu a fost pe placul tuturor. Rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul regal de la Madrid a fost creată de Elie Lăslean.

Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie. Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină. Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”, a fost mesajul postat de creatoarea de modă pe pagina ei de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: