Redactia.ro
Home » Știri » Portofelul unei tinere a fost furat la cinematograf în anul 1962. 58 de ani mai tărziu aceasta l-a primit înapoi

Portofelul unei tinere a fost furat la cinematograf în anul 1962. 58 de ani mai tărziu aceasta l-a primit înapoi

Donna Brown avea 15 ani când a mers la Sunset Theatre, cinematograful local, și și-a pierdut portofelul de culoare roșie.

Portofelul de o culoare roșu – rubiniu a dispărut în timp ce ea era în baie. Donna și-a spălat mâinile și a uitat portofelul acolo. Când s-a întors să îl ia, acesta dispăruse. În portofel se afla o colecție importantă de fotografii dragi alb-negru, un dolar de argint special, cărțile de identificare și permisul de muncă.

Aproape șase decenii mai târziu, Terry Clark – proprietarul Sunset Theatre – a început renovările pentru a transforma vechiul cinematograf într-un centru de artă.

În timpul construcțiilor, echipajul a găsit un portofel roșu blocat în interiorul pereților.

Terry a știut că trebuie să îl returneze adevăratului proprietar

„Chiar m-am gândit ce s-ar fi întamplat dacă era portofelul meu. Ce m-a impresionat cel mai mult au fost fotografiile”, a spus el.

„Fotografiile de familie, cu prietenii care i-au facut cele mai bune urări, «Sper să nu pierdem niciodată legatura», toate lucrurile frumoase pe care le-au scris pe fotografii, așa cum am făcut-o și noi cu anuarele din liceu. Acesta era Facebook-ul în 1960, purtai fotografiile cu tine. Nu știam istoria acelor oameni, nu știam cine a murit, nu știam ce semnificație au pentru ea, așa că știam că trebuie ca portofelul să ajungă înapoi la ea.”

Terry a cerut ajutorul membrilor comunității sale de pe rețelele de socializare și a întrebat dacă cineva poate identifica acel portofel roșu misterios. Gestul său a topit inimile tuturor, iar întâlnirea cu adevăratul proprietar a fost magică.

„Știu că ai portofelul meu pentru că ești singurul care îl putea găsi. Îl vreau înapoi cu tot cu bănuțul de argint.”, a glumit Donna.

„Este uimitor pentru mine, este de necrezut. Când nu te mai gândești la ceva în toți acești ani și totuși cineva te cheamă într-o zi și îți spune: „Avem portofelul tău.”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini