Redactia.ro
Home » Știri » Poveste de amor cu iz de telenovelă la Țifești! Cum a ajuns un bătrân din Vrancea să dea din buzunar peste 300.000 lei… din dragoste

Poveste de amor cu iz de telenovelă la Țifești! Cum a ajuns un bătrân din Vrancea să dea din buzunar peste 300.000 lei… din dragoste

Comuna Țifești din Vrancea ascunde o adevărată poveste de amor, cu iz de telenovelă. Și pentru că dragostea nu are vârstă, personajul principal este un bărbat de 76 de ani. După mai mulți ani în care a iubit aceeași femeie, bărbatul s-a trezit înșelat cu un total de peste 300.000 de lei… din dragoste.

Din ianuarie 2016 până în iulie 2018, bătrânul din comuna Țifești, județul Vrancea, a fost escrocat în mod constant de o femeie care îi promitea tot felul de favoruri. Până într-o zi, când bărbatul a pus piciorul în prag și a sunat la Poliție. A depus plângere, iar oamenii legii au organizat un flagrant.

Cum a ajuns un bătrân din Vrancea să dea din buzunar peste 300.000 lei… din dragoste

Așa se face atunci când femeia care îi cerea bani pentru clipele de dragoste, C.M., a primit de la bătrânul de 76 de ani un nou pachet cu bani. Polițiștii au descins și au ridicat-o pentru audieri.
S-a stabilit că victima escroacei sentimentale, în speță bărbatul de 76 de ani, a fost convinsă de femeia în cauză să îi trimită bani de nu mai puţin de 278 de ori, potrivit Ziare.com. În total, este vorba despre 308.650 de lei, potrivit Ziare.com.

Bătrânul din Vrancea trebuia să pună banii într-o pungă de plastic în care mai punea și alimente. Această pungă era trimisă cu un microbuz la adresele indicate de femeia iubită. Adică în București sau Ploiești.

Bărbatul de 76 de ani a mai recunoscut polițiștilor că a fost convins să trimită banii sub pretextul unor motive urgente, cum ar fi intervenții chirurgicale sau înmormântările tatălui și a mamei femeii iubite.

Totodată, bătrânului i se mai cereau bani pentru diverse acte notariale, cărți funciare pentru dezmembrări terenuri, dar și pentru reparații la mașină, chiar și pentru apartamentul din București.

La un moment dat, femeia iubită de bătrânul de 76 de ani a folosit și “metoda accidentul” pentru a obține bani urgent, susținând că o persoană cunoscută ei care ar fi suferit sau provocat un accident de mașină.

Cu toate că i-a dat banii, bătrânul din Vrancea a ținut o evidență strictă a sumelor trimise. A luat însă decizia să nu îi mai trimită bani după doi ani pentru motiv că femeia iubită nu i-a mai răspuns la telefon. Așa a ajuns și în fața polițiștilor să demaște faptele femeii.

Ce a declarat femeia care l-ar fi escrocat pe bătrânul din Țifești

Însă în 2019, femeia a fost trimisă în judecată. În dosarul aflat pe rol la Judecătoria Panciu sunt și două fete minore. Una dintre ele este fiica femeii. Amândouă fetele se află sub acuzaţia de complicitate la înșelăciune, pentru că ar fi ajutat la inducerea în eroare a bătrânului.

Din ultimele informații, initial, femeia s-a angajat să restituie banii și pentru a dovedi că este o persoană de încredere, garantând și prin calitatea sa de proprietară a unei suprafețe de 100 ha pădure, a unui service auto în Ploiești și a unui apartament.

Însă femeia a respins acuzațiile aduse de bătrânul din Țifești, declarând că banii reprezintă plata serviciilor sexuale de care ar fi beneficiat bărbatul timp de 16 ani!

”A întreținut relații contra cost cu mine timp de 16 ani. Îmi cerea socoteală cu privire la locurile unde am fost, ce am făcut și cu cine”, a declarat aceasta, completând că a fost deseori văzută noaptea intrând în casa bărbatului.

În final, femeia ar fi recunoscut că a primit de la bătrân suma de 60.000 de lei, pe care ar vrea să o restituie, dat fiind faptul că banii i-au fost împrumutați bătrânului de către cei trei copii ai lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: