Redactia.ro
Home » Monden » Poveste de dragoste inedită! O femeie și-a găsit alesul într-o închisoare din Thailanda

Poveste de dragoste inedită! O femeie și-a găsit alesul într-o închisoare din Thailanda

Nu este o glumă, ci o poveste de iubire parcă ruptă din filmele americane. Victoria Oak și-a găsit alesul inimii într-un loc destutl de straniu, mai precis într-o închisoare din Thailanda. Cum s-a ajuns la această situație a povestit chiar ea.

Poveste de iubire ruptă din filme

Victoria Oak și Andy Hawke au ajuns virali după ce au făcut publică povestea lor de iubire. Femeia este mamă a patru copii, iar el traficant de droguri. Victoria a povestit că l-a cunoscut pe bărbat prin intermediul fiicei ei. Timp de șapte ani cei doi au corespondat și s-au îndrăgostit iremediabil.

Victoria a povestit că mariajul ei s-a destrămat, iar Andy a fost cel lângă care a simțit că își poate reface viața. Andy a ajuns în închisoare din cauza traficului de droguri și a fost condamnat la 40 de ani de detenție.

Încă din momentul în care am făcut 40 de ani, soțul meu și cu mine am început să ne îndepărtăm. Cred că m-am simțit foarte singură. A fost o perioadă foarte dificilă. Scrisorile primite de la Andy mi-au adus consolare în vremurile grele prin care treceam. A fost interesant să primesc scrisori scrise de mână de la Andy. A devenit o adevărată relație de prietenie și am vorbit despre absolut orice. S-a chinuit foarte mult, partenera lui a decedat și el a intrat în depresie. A fost pus să transporte heroină în Copenhaga. Cred că era într-o perioadă foarte întunecată, în care ar fi zis da la orice. Nu-i mai păsa de nimic. „, a declarat Victoria.

Andy a ispășit doar 14 ani din pedeapsă

Andy a fost eliberat după 14 ani, iar cei doi s-au putut vedea în sfârșit pentru a-și putea continua povestea de iubire începută prin corespondență. Andy a venit în Regatul Unit tocmai din Thailanda pentru a-i fi alături Victoriei.

Am fost în culmea fericirii. Nu am putut crede că, în sfârșit, este liber și rugăciunile mele au fost ascultate. Am simțit că suntem pe drumul cel bun și după ce am terminat călătoria, mi-am găsit curajul de a-i cere soțului meu divorțul. A fost destul de dificilă acomodarea pentru el, să treacă de la închisoarea din Thai la a fi liber din nou în UK. Am stat împreună și am scris și citit capitolele din nou și din nou. Cu cât înțelegeam mai multe unul despre viața celuilalt, cu atât ne uneam mai mult. Dar, după 18 luni cred că ne-a fost suficient.El este cu adevărat unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei. Îl iubesc cu adevărat. Am rămas foarte apropiați. Cred că am rămas conectați și întotdeauna va exista o legătură, după toate acele scrisori pe care ni le-am trimis în vremurile întunecate ale vieții noastre.„, a mai spus femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: