Redactia.ro
Home » Știri » Povestea bebelușului care arată precum Hulk. S-a născut cu o boală gravă iar medicii nu îi dădeau nicio șansă

Povestea bebelușului care arată precum Hulk. S-a născut cu o boală gravă iar medicii nu îi dădeau nicio șansă

Armani Milby, o micuță luptătoare de doar nouă luni, a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume prin puterea ei de a înfrunta o afecțiune medicală gravă. Încă dinainte de a se naște, Armani s-a confruntat cu provocări deosebite, dar determinarea ei și iubirea necondiționată a părinților au transformat-o într-o adevărată eroină.

Povestea micuței Armani a început înainte chiar ca ea să vadă lumina zilei. Mama sa, Chelsey, a trebuit să facă față unei sarcini pline de surprize și provocări. La numai 33 de săptămâni de gestație, Armani a venit pe lume printr-o intervenție chirurgicală de cezariană, sub privirile tensionate ale medicilor.

Povestea bebelușului Hulk

Încă din timpul sarcinii, Chelsey a observat ceva neobișnuit în privința dezvoltării bebelușului său. Analizele medicale efectuate în săptămâna 17 au dezvăluit un diagnostic copleșitor: micuța Armani suferă de o afecțiune rară și gravă cunoscută sub numele de limfangiom. Această afecțiune constă în dezvoltarea excesivă a vaselor limfatice, care a dus la deformarea fizică a copilului.

Afecțiunea lui Armani a dat naștere unei transformări spectaculoase a aspectului său. La naștere, micuța avea un piept voluminos și brațe extrem de mari, ceea ce a dus la apelativul afectuos „baby Hulk” sau „mini Hulk” dat de către mama ei. Această poreclă este un omagiu adus similitudinii sale cu celebrul super erou din universul Marvel, Hulk.

„Nu auzisem niciodată, niciodată, de acest diagnostic înainte și, sincer, m-am interesat și nu prea îmi plăceau rezultatele. Când am aflat, ca să fiu sinceră, am fost devastată, am avut inima frântă. Nu înțelegeam ce s-a întâmplat, ce nu a mers bine, pentru că mai aveam doi copii sănătoși și plângeam în fiecare zi.

În fiecare zi îl întrebam pe Dumnezeu de ce. Nu ne-am gândit niciodată la un avort, chiar dacă ni s-a menționat acest lucru aproape imediat după ce s-a descoperit că existau unele probleme majore cu copilul nostru nenăscut. Dar am vrut doar să știm cum am putea să o ajutăm atunci când se va naște”, a declarat mama lui Armani Milby, citată de Mirror.

Lupta pentru supraviețuire

După naștere, Armani a dovedit că are un spirit luptător și o rezistență remarcabilă. Cu toate că medicii se temeau că afecțiunea ar putea fi însoțită de alte complicații grave, micuța a venit pe lume plină de viață și chiar a plâns, aducând astfel speranță și bucurie în inima părinților ei.

Pentru Chelsey, momentul diagnosticului a fost copleșitor. A fost lovită de teama că fiica ei ar putea să nu supraviețuiască, dar a refuzat să renunțe la speranță. Ea și soțul ei au fost alături de Armani în fiecare clipă, oferindu-i dragoste, îngrijire și sprijinul necesar în această călătorie plină de provocări.

Deși afecțiunea lui Armani este complexă și necesită îngrijire medicală atentă, există motive de optimism. Limfangiomul poate fi tratat chirurgical, și, cu ajutorul medicilor specializați și a tehnologiilor medicale avansate, micuța Armani are șansa de a crește și de a se dezvolta într-o copilă fericită și sănătoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: