Redactia.ro
Home » Știri » Povestea care i-a înlăcrimat pe toți cei care au aflat-o. Ce a putut face un bătrân întrece orice imaginație

Povestea care i-a înlăcrimat pe toți cei care au aflat-o. Ce a putut face un bătrân întrece orice imaginație

GALERIE FOTO (2)

Totul a început pe data de 10 septembrie 2014 când un bătrân a făcut un lucru care a impresionat o lume întreagă. Iată care a fost gestul bărbatului.

Poveste impresionantă. Cum i-a schimbat un bătrân viața unei tinere și mamei ei

În anul 2014, unei femei i s-a schimbat viața total. Aceasta, cunoscută pe rețelele sociale drept gingersnap1316 a făcut public un eveniment șocant din viața ei. Internauții au izbucnit în lacrimi de emoție. Ginger a publicat o fotografie cu o scrisoare și niște bani alături de povestea fotografiei în descriere.

Se pare că totul a început în momentul în care într-o zi, un bătrân a sunat la ușa ei. Ea nu îl mai văzuse niciodată pe bărbat. Acesta a întrebat-o dacă Karen este acasă. Karen era chiar mama fetei, dar acesta i-a spus că nu este acasă. În acel moment, bătrânul a scos un plic din palton și i l-a înmânat fetei, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Curioasă și surprinsă Ginger a desfăcut plicul și a avut un mare șoc când a văzut ce se afla acolo. tânăra a găsit o scrisoare și mai mulți bani în interior.

Te rog, primeşte acest dar nevinovat, un simplu gest de omenie. Nu suntem străini, suntem membri ai unei familii numeroase care îşi umple timpul liber făcând acte de caritate, la întâmplare. De astăzi, şi tu eşti binevenită în sânul familiei noastre. Nu, nu trebuie să oferi bani sau bunuri materiale; un zâmbet, o vorbă caldă, un compliment sau o îmbrăţişare sunt, de multe ori, suficiente… Ceea ce contează, de fapt, este să faci un bine fără să aştepţi nimic în schimb.„, era conținutul scrisorii.

În plic se aflau ncii mai mult, nici mai puțin de 1000 de dolari. La vederea banilor și după ce a citit scrisoare, Ginger a izbucnit în lacrimi mai apoi mergând direct la mama sa. Karen avea mare nevoie de bani deoarece aceasta suferea de o boală necruțătoare, cancer ovarian, iar banii au fost bineveniți. Într-un final, Ginger a ales să se alăture familiei şi să-şi dedice timpul liber actelor de caritate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini