Redactia.ro
Home » Monden » Povestea de dragoste dintre un tânăr de 18 ani și o femeie de 71 de ani. Cum s-au îndrăgostit cei doi

Povestea de dragoste dintre un tânăr de 18 ani și o femeie de 71 de ani. Cum s-au îndrăgostit cei doi

GALERIE FOTO (4) Povestea de dragoste dintre un tânăr de 18 ani și o femeie de 71 de ani

Povestea de dragoste dintre un tânăr de 18 ani și o femeie de 71 de ani. Iubirea este un sentimente pe care toată lumea îl trăiește, indiferent de circumstanțe. Povestea de iubire dintre un băiat de 18 ani și o bunicuță de 71 de ani este parcă desprinsă din filme. Cum s-au cunoscut?

Povestea de dragoste dintre un tânăr de 18 ani și o femeie de 71 de ani. Cum s-au îndrăgostit cei doi

Povestea de dragoste dintre un tânăr de 18 ani și o femeie de 71 de ani. S-au văzut și s-au plăcut. Asta a fost povestea de iubire dintre un tânăr de 18 ani și o femeie de 71 de ani. În 2015, Gary Hardwick a mers la înmormântarea lui Robert, fiul Almendei. Atunci a fost momentul în care s-a îndrăgostit de aceasta. La acel moment, Almeda suferea enorm din cauza pierderii fiului său, dar a reușit să își revină cu ajutoruk lui Gary care nu s-a lăsat până nu i-a cucerit inima. Deși există o diferență de 53 de ani între ei, Gary și Almenda se iubesc ca în prima zi, iar dovada este faptul că sunt deja de șase ani împreună. Femeia care are acum 77 de ani acum și-a găsit fericirea în brațele tânărului și a decis să se mute împreună cu el. Așadar, tânărul s-a mutat în casa iubitei sale, unde locuiește și unul dintre nepoții săi, cu trei mai mai mare. Almenda și Gary au o relație de iubire cât se poate de normală.

Recent, cei doi au devenit virali pe TikTok, unde au strâns mulți internauți, curioși să îi urmărească ș să le pună întrebări cu privire la relația lor. În urmă cu câteva zile, Gary a postat un clip video în care a povestit cum a început povestea lor de dragoste. „Mi-am cunoscut dragostea la 18 ani şi ea la 71. Au trecut aproape şase ani şi mă îndrăgostesc mai mult în fiecare zi. Îmi voi preţui soţia pentru totdeauna” a povestit tânărul.

Diferența de vârstă își spune cuvântul?

Pentru că oamenii s-au arătat interesați de relația lor și au devenit tot mai curioși, Gary Hardwick a continuat să posteze din ce în ce mai des, abordând subiecte mai intime, spre deliciul internauților. Întrebat dacă au probleme din cauza diferenței de vârstă, tânărul a spus că nu este vorba despre cât de mare este diferența de vârstă între ei, doar că nu sunt compatibili din cauza diferitelor interese și hobby-uri.

Mai mult, oamenii l-au întrebat ce se va întâmpla în momentul în care iubita sa va deceda. Gary a declarat că primește aceeași întrebare de multe ori și a subliniat că dacă persoana de lângă tine este mai în vârstă decât tine, asta nu înseamnă că va muri înaintea ta. Cei doi s-au căsătorit la două săptămâni după ce s-au mutat împreună, iar Almenda a împrumutat rochia de mireasă de la o verișoară. Totodată, din iubire pentru soția sa, Gary și-a tatuat numele ei pe piept, menționând că este cea mai importantă persoană din viața lui. La prima întâlnire, băiatul a așteptat-o pe Almenda cu trandafiri roșii și o brățară, moment în care s-au sărutat pentru prima dată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: