Redactia.ro
Home » Monden » Povestea din spatele personajului fetiței Zurli. Vero Căliman a vorbit despre cea mai mare dramă din viața sa: ”A lăsat un mare gol”

Povestea din spatele personajului fetiței Zurli. Vero Căliman a vorbit despre cea mai mare dramă din viața sa: ”A lăsat un mare gol”

GALERIE FOTO (2)

Fetița Zurli a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre viața sa personală. Vero Căliman a împărtășit cu fanii săi o poveste tristă care a marcat-o profund de-a lungul timpului. Detaliile au ieșit la iveală în cadrul unui podcast moderat de Mihai Morar.

De departe unul dintre cele mai iubite personaje de către cei mici este chiar fetița Zurli. Aceasta este nelipsită de la petrecerile pentru copii, etalându-și cu fiecare ocazie zâmbetul. Totuși, puțini sunt cei care știu despre problemele cu care aceasta s-a confruntat încă din copilărie.

Drama care i-a marcat viața fetiței Zurli

Vero Căliman reușește să se deschidă foarte greu în fața oamenilor, tocmai de aceea nu este invitată prea des în emisiuni de televiziune sau podcast-uri. Totuși, aceasta a dat curs invitației făcută de Mihai Morar în emisiunea sa de pe YouTube, acolo unde a vorbit despre tatăl său care a decedat în urmă cu mulți ani. Fetița Zurli a rămas profund marcată de acest eveniment, după cum declară chiar ea.

„Din păcate, eu sunt o fiică fără tată. Ca să explic, tatăl meu a murit când eu aveam 7 ani. Și asta în mine a lăsat un gol pe care probabil nu o să reușesc să-l acopăr niciodată. Fetița Zurli e terapie pentru mine și cred că de-asta reușește să atingă atât de mulți copii și atât de mulți părinți, pentru că e adevărat ce se întâmplă acolo. Mirela Retegan a văzut acest personaj într-un fel, după care el s-a modelat și e o combinație între experiența mea de fetiță și experiența ei de mamă”, a spus ea.

Ce simte fetița Zurli când se gândește la tatăl său

Vero Căliman a explicat faptul că nu există momente în care să nu se gândească la tatăl ei, tocmai de aceea și-l imaginează alături de ea de fiecare dată când urcă pe scenă. Fetița Zurli și-a păstrat inima de copil și simte din plin fiecare emoție.

„De fiecare dată când urc pe scenă și cânt cântecele acelea și îi văd pe oameni cum se emoționează și simt. Eu mă gândesc că… ok, înțeleg de ce a trebuit să te duci, tată! Și mi-l imaginez. L-am desenat pe toți pereții sălilor de spectacole în România. La el mă gândesc în timpul spectacolelor, mai ales când cânt acele cântece de emoție și îmi imaginez cum ar fi fost dacă ar fi fost lângă mine”, a povestit Vero Căliman, în podcastul lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: