Redactia.ro
Home » Știri » Povestea Elenei este o adevărată lecție de viață. Fiul ei a ajuns să fie directorul în care ea lucrează de peste un deceniu ca femeie de serviciu: «Eram hotărâtă să-l ajut pe băiatul meu»

Povestea Elenei este o adevărată lecție de viață. Fiul ei a ajuns să fie directorul în care ea lucrează de peste un deceniu ca femeie de serviciu: «Eram hotărâtă să-l ajut pe băiatul meu»

femeie de servicu

Viața bate orice scenariu de film! O femeie de serviciu din județul Suceava a trăit să vadă cu ochii ei momentul în care fiul ei a devenit directorul școlii la care ea lucra. Această uimitoare poveste a captat atenția publicului și a devenit virală după ce a fost prezentată într-o emisiune de televiziune locală, reprezentând o autentică lecție de viață.

Povestea impresionantă a Elenei. Fiul ei a ajuns director în școala în care femeia lucrează de ani întregi ca femeie de serviciu

Fiul unei femei care a fost angajată ca femeie de serviciu în Bilca, județul Suceava, a ajuns să fie numit directorul școlii unde a învățat când era copil și la care mama sa a muncit cu devotament de-a lungul anilor. Femeia, numită Elena Negru, a început să lucreze ca femeie de serviciu cu peste 16 ani în urmă, cu scopul de a-și sprijini copiii să meargă la facultate. Acum, după atâtea sacrificii și eforturi, ea poate vedea rezultatul acestor sacrificii.

Recent, Elena din Suceava a lucrat alături de fiul ei pentru a renova școala din localitate. Cu sprijinul unei fundații din București, școala a fost renovată în parte, iar fiul său, în calitate de director, a coordonat lucrările. Doamna Elena, împreună cu echipa de muncitori și cu fiul ei, au depus eforturi remarcabile. Ea a mărturisit: „Am stat trează două nopți, dormind doar câte o oră, iar când mergeam acasă, eram epuizată de durere. Mâinile, picioarele, totul mă durea… Dar eram hotărâtă să-l ajut pe băiatul meu. Am oferit mese muncitorilor pe care i-am angajat încă din noiembrie. Și când nu aveau mâncare, am gătit pentru ei. Am cumpărat din pensia soțului meu, care este minimă.”

Cu emoție în voce, Elena Negru vorbește despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și vedea copiii atingându-și potențialul maxim. Cu o atitudine plină de mândrie, ea mărturisește că nu regretă nimic și că este fericită să vadă acum cum eforturile ei au contribuit la asemenea rezultate frumoase. „Am făcut și eu liceul, am învățat, am fost premiantă. M-am căsătorit și n-am mai mers mai departe. Visul meu era să fiu învățătoare. După aceea am cusut goblenuri. Când erau băieții în facultate, m-am angajat femeie de serviciu„, a povestit Elena.

Elena a muncit din greu alături de fiul său și a făcut multe sacrificii

În prezent, abia așteaptă să primească pensia, chiar dacă este conștientă că suma nu va fi considerabilă. Cu toate acestea, găsește bucurie în faptul că toți copiii ei au ajuns să-și găsească locul în lume și să reușească în viață. Fiul ei, ajuns directorul școlii, este deosebit de mândru de mama sa și îi este recunoscător pentru femeia le-a facut de dragul său.

Da, mama mea este femeie de serviciu. Cu banii câștigați, de cele mai multe ori puțini, m-a ținut în școli, la liceu și la Universitate. Am făcut liceul la Hurmuzachi și universitatea la Suceava, am făcut Facultatea de Istorie – Geografie, ca specializare sunt profesor de istorie și geografie. Sunt director de 13 ani, iar vechime în învățământ în total 22 de ani”, a declarat Costică Negru, fiul Elenei Negru și directorul Școlii „George Tofan” din localitatea Bilica. „Alături de mine, în școală, se află și soția mea, nu doar mama. Ne bucurăm de prezența fiecăruia și muncim din greu ca școala să fie una exemplară”, a mai declarat directorul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: