Redactia.ro
Home » TV » Povestea emoționantă a concurentei lui Cătălin Măruță! Cum a fost abandonată: ”Dau copil iubitorilor de copii!”

Povestea emoționantă a concurentei lui Cătălin Măruță! Cum a fost abandonată: ”Dau copil iubitorilor de copii!”

GALERIE FOTO (7)

Mihaela Răducanu este prima concurentă în cadrul concursului ”Plăcinta de aur”, prima ediție, din emisiunea ”La Măruță”. Femeia care s-a înscris la concursul de plăcinte are o poveste de viață emoționantă. 

 

Povestea emoționantă a concurentei lui Cătălin Măruță! Cum a fost abandonată

Mihaela Răducanu este noua concurentă din emisiunea lui Cătălin Măruță care are o poveste de viață cutremurătoare. Femeia a mărturisit că a fost abandonată de părinții biologici și adoptată, ulterior.

”Dau copil iubitorilor de copii!” Acesta a fost anunțul pe care părinții biologici ai Mihaelei l-au lipit pe un stâlp.

Prima concurentă a concursului  ”Plăcinta de aur” a povestit cum a aflat că a fost adoptată.

,,Știu că numele mamei mele naturale e Maria Capră. Ai mei nu au vrut ca eu să aflu. La 14 ani am aflat,întâmplător, când mi-am făcut buletinul”, a povestit Mihaela.

Mai mult, femeia a povestit că a ajuns la o secție unde a fost întâmpinată de un polițist.

”Un polițist burtor mi-a zis: tu câți frați mai ai? Mi-a spus că data de naștere nu corespunde cu ceva… Cu buletinul… I-am spus atunci mamei, ea nu a recunoscut. Nu mi-a zis nimic. Abia pe la 27 de ani am aflat adevărul , mi-a povestit cum am fost înfiată”, a povestit Mihaela.

Concursul „Plăcinta de aur“

În cadrul concursului din cadrul emisiunii lui cătălin Măruță, concurenții trebuie să impresioneze un vlogger culinar, Gina Bradea, pe Mircea Nicolescu, expert în tarte, plăcinte și torturi și pe încă un invitat-surpriză.

 

Cătălin Măruță, infectat cu noul coronavirus

Cătălin Măruță și soția sa, Andra, au fost confirmați cu noul coronavirus. Prezentatorul TV și soția sa, Andra, au intrat în izolare la domiciliu, alături de cei doi copii ai săi, Eva și David. Mulți au fost cei care s-au întrebat ce se va întâmpla cu emisiunea prezentatorului de la PRO TV.

Familia Măruță se mărește_

Cătălin Măruță a ținut să le transmită telespectatorilor săi că emisiunea va fi difuzată în continuare.

”Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a scris prezentatorul tv.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: