Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea emoționantă a unui copil abandonat din Huși. Mesajul său a înlăcrimat pe toată lumea

Povestea emoționantă a unui copil abandonat din Huși. Mesajul său a înlăcrimat pe toată lumea

GALERIE FOTO (2)

Povestea emoționantă a unui bărbat care a fost copil orfan a impresionat o țară întreagă. Mesajul publicat de acesta a stârnit lacrimi în ochii internauților care au citit-o. Acesta a fost copil orfan, iar acum a pornit în aventura de a-și căuta părinții biologici.

Care este povestea bărbatului

Chifor Alin, este un bărbat care a crescut de la o vârstă fragedă în orfelinat. Acesta are 34 de ani acum și s-a decis să își caute părinții biologici. Speranța sa este ca cineva să îl poată recunoaște în fotografii pentru a putea să își revadă familia de mult pierdută. Conform spuselor lui, nimeni nu l-a căutat și nimeni nu i-a putut spune vreun detaliu despre cea care i-a dat viață și despre cum s-a ajuns să fie abandonat pe stradă.

Timp de mulți ani acesta a crescut în cadrul orfeliantului din Negrilești, după ce a fost abandonat pe străzi de către familai sa. Prin prisma rețelelor de socializare acesta sfepă să își poată găsi familia biologică pentru a-i cunoaște. Un aspect care speră să îi fie de folos este numele său. Speranța acestuia este ca cineva din familie să își amintească de el și să îl caute.

Cum sună mesajul bărbatului care în trecut a fost copil orfan

Numele meu este Chifor Alin și astăzi îmi doresc să încep căutarea familiei mele biologice. M-am născut pe 27 mai 1987 la Huși, județul Vaslui. Nu cunosc numele părinților mei, vârsta lor sau localitatea de unde provin, ceea ce îngreunează această căutare. Am încercat prin autorități să aflu ceva, dar nu există nicio informație despre ei. Această pagină și voi, dragi urmăritori, sunteți ultima mea șansă de a-mi afla originile. Povestea mea sună astfel: imediat după naștere am fost găsit pe o stradă din Huși, județul Vaslui, și preluat cu ambulanța. Nimeni nu a putut să îmi spună cum am ajuns acolo. Până la 15 ani am crescut la o casă de copii din Negrești, jud. Vaslui, apoi la o familie maternală. După finalizarea studiilor, am fost plasat la un centru de sprijin din Bârlad, pentru a învăța o meserie.

Așa am ajuns astăzi, la 34 de ani, să muncesc într-o țară străină pentru că așa am reușit de mic să mă descurc singur. Nu știu nici după atîția ani de străinătate cum e dorul de acasă, cum e să îți suni familia să îi anunți că vii, nu știu cum ar trebui să se exprime bucuria primirii unui pachet de la mama sau entuziasmul dinainte de a pleca spre casă. Nu am niciun fel de idee cum e să trăiești aceste sentimente. Încerc să mă bucur de tot ceea ce realizez, dar tot singur sunt. Rugămintea mea este să distribuiți în număr cât mai mare, poate cineva mă va recunoaște, poate cineva cunoaște o mămică ce a venit acasă, în zona Hușului, fără copilaș într-o zi de miercuri, 27 mai 1987.„, a fost mesajul emoționant scris Chifor Alin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: