Redactia.ro
Home » Știri » Povestea fascinantă a lui Nadir după vizita lui în București. Vloggerul din Asia a trăit o experiență inedită într-un tramvai din Capitală

Povestea fascinantă a lui Nadir după vizita lui în București. Vloggerul din Asia a trăit o experiență inedită într-un tramvai din Capitală

Nadir, vloggerul din Asia în București. Sursa: Cpaturi video TikTok

Nadir Nibras, un tânăr vlogger din Asia, a pășit din nou pe pământuri românești și a trăit o experiență cu adevărat fenomenală. Cu un interes sporit pentru istoria și cultura românească, Nadir și-a propus să împărtășească cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare câteva momente din timpul petrecut în Capitala României. Încă de la prima sa vizită în urmă cu patru ani, acesta a fost captivat de farmecul și bogăția culturală a țării noastre, iar acum a revenit în România pentru a descoperi locuri nevizitate din țara noastră.

Ce părere are Nadir despre România

Cu peste 400.000 de urmăritori pe YouTube și o prezență virală pe TikTok, Nadir Nibras este un vlogger foarte apreciat în comunitatea online. El este recunoscut pentru pasiunea sa pentru istorie și pentru modul captivant în care prezintă informații despre diferite culturi și destinații. Astfel, România a devenit un subiect de interes pentru el, iar vizita sa în Capitala București i-a oferit ocazia perfectă de a-și împărtăși impresiile și descoperirile cu publicul său:

,,Mă aflu în Europa de Est, în București, capitala României, un oraș care, după părerea mea, este unul dintre cele mai cool orașe din Europa și, probabil, unul dintre cele mai cool orașe din lume în care am fost. Am mai fost de fapt aici acum patru ani și m-am distrat de minune, iar aseară m-am întors în sfârșit. Așa că, în acest videoclip, voi explora unele dintre cele mai tari locuri din oraș și vă voi spune câteva povești fascinante despre istoria orașului”,  a povestit Nadir.

Ce l-a impresionat cel mai tare pe tânărul din Asia în vizita sa la Capitală

Într-unul dintre videoclipurile sale recente, Nadir a împărtășit cu entuziasm călătoria sa cu un tramvai vechi prin București. Experiența s-a dovedit a fi fascinantă pentru el, iar vloggerul nu s-a sfiit să împărtășească observațiile și impresiile sale cu privire la acest mijloc de transport emblematic al orașului. În timp ce descria călătoria sa, Nadir a subliniat și aspectul tehnologic al Bucureștiului, remarcând în special sistemul modern de plată cu cardul implementat în tramvaie. Acest lucru a atras atenția internauților și a stârnit o serie de reacții pozitive, demonstrând încă o dată aprecierea străinilor pentru inovațiile și progresul tehnologic al României.

,,Am fost mai devreme cu tramvaiul și pare atât de vechi. Pentru o secundă am crezut că ar putea fi de pe vremea comuniștilor. Nu este, dar are vreo 21 de ani sau așa ceva. Dar partea bună este că poți intra și plăti cu cardul. Nu trebuie să iei un bilet sau să plătești cu bani gheață sau să treci prin toate problemele astea.”, a dezvăluit Nadir.

,,E un fel de aparat unde trebuie să te duci și să introduci cardul de credit. E un sistem destul de fascinant. De fapt, nu am mai văzut așa ceva nicăieri altundeva până când am venit în Europa în această vară. Sincer, nu sunt surprins că este deja în București, pentru că Bucureștiul este un mare oraș tehnologic.”, a dezvăluit Nadir, după ce s-a plimbat cu tramvaiul în Capitală.

Bucureștiul rămâne o destinație de vizitat pentru străini

Prin intermediul acestor observații și comentarii, Nadir Nibras nu doar a oferit o perspectivă străină asupra Bucureștiului, ci a subliniat și spiritul de inovație și progres al orașului. Impactul pozitiv al experienței sale și aprecierea sa pentru cultura și tehnologia românească sunt dovezi ale potențialului de atracție și dezvoltare pe care România îl deține în fața tinerilor exploratori și influenceri din întreaga lume.

Acesta este doar unul dintre numeroasele exemple care demonstrează că țara noastră este o destinație de neuitat pentru cei care doresc să descopere și să se bucure de bogățiile sale culturale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: