Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea impresionantă a unui om al străzii. Gestul unei femei care i-a schimbat viața

Povestea impresionantă a unui om al străzii. Gestul unei femei care i-a schimbat viața

Povestea impresionantă a unui om al străzii.

Povestea impresionantă a unui om al străzii. De multe ori, oamenii străzii sunt ignorați de oameni, motiv pentru care aceștia riscă să nu fie acceptați în societate. Povestea unui bătrân care trăia pe străzi a impresionat o lume întreagă.

Povestea impresionantă a unui om al străzii. Gestul unei femei care i-a schimbat viața

Povestea impresionantă a unui om al străzii. Oamenii străzi au deseori povești impresionante de viață, iar acesștia pot deveni un exemplu pentru oamenii din jur. Povestea bătrânelului Ion cu siguranță a impresionat mii de oameni. Totul a început când o femeie mergea pe stradă când, a văzut un bătrânel amărât care stătea într-un colț al blocului. Nebărbierit și cu haine murdare, acesta era ocolit de trecători. Când s-a uitat mai atent, femeia a rămas practic fără cuvinte. S-a oprit din drumul ei și a decis să-i adreseze câteva cuvinte bătrânului. Întrebându-l cum se simte, bărbatul i-a răspuns într-un mod sarcastic “Tocmai am venit de la masa cu presedintele… acum, lasa-ma in pace si mergi mai departe!”

Zâmbind, femeia l-a luat de braț pentru a-l ridica. În acel moment, bătrânul i-a spus să îl lase în pace și să-și vadă de drumul ei. Un polițist care trecea prin zonă a întrebat-o pe femeie dacă totul este în regulă, iar aceasta i-a cerut ajutorul să îl ducă la cafeneaua de peste drum. Polițistul îl cunoaștea pe acesta, era bătrânul Ion. De ani buni acesta trăia pe străzi fără a mai avea vreo speranță.

Cu chiu cu vai l-au dus la cafenea și l-au așezat la masă. Patronul restaurantului trecea prin zonă și când l-a văzut pe bătrân l-a rugat să plece pentru că îi sperie clienții. “Nu aici… avand o asemenea persoana in restaurantul meu nu este bine. Imi trage in jos afacerea!” Enervată de gestul managerului, femeia i-a spus că este președintele firmei care organizează reuniuni săptămânale într-una dintre camerele restaurantului, făcându-l pe manager să-și retragă cuvintele.

Dar din dar se face Rai…

Atunci, femeia s-a pus în fața bătrânului și i-a spus că în urmă cu câțiva ani, când bătrânul lucra și a ajutat-o într-o vreme ploioasă. “Eram tanara, aveam 20 de ani. Am venit la oras pentru a imi gasi un loc de munca, insa nimeni nu a vrut sa ma angajeze. Nu aveam cu ce sa imi platesc chiria, asa ca proprietarul m-a dat afara din apartament. M-am plimbat pe strazi zile intregi. Era februarie, eram inghetata si aproape moarta de foame. Am vazut acest loc si am intrat in speranta ca voi primi macar o supa calda.”

Bătrânul și-a amintit de ziua în care a ajutat-o pe directoarea firmei. Lucrând în restaurant, bărbatul i-a oferit acesteia o mâncare caldă și un loc la masă pentru a se bucura în liniște de aceasta. Chiar în acea zi, femeia a fost angajată, iar după ani de muncă a reușit să-și deschidă propria afacere. Când a terminat de povestit, i-a oferit o carte de vizită bătrânului și i-a spus să vină la firma ei pentru a-i oferi un loc de muncă și un spațiu unde să locuiască. Cu lacrimi în ochi, bărbatul i-a mulțumit pentru această șansă unică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: