Redactia.ro
Home » Știri » Povestea Larisei, o tânără educatoare care redă strălucirea elevilor într-un sat rătăcit pe harta României: „Dacă ne ajutăm acum mă gândesc că o să fie din ce în ce mai bine” FOTO

Povestea Larisei, o tânără educatoare care redă strălucirea elevilor într-un sat rătăcit pe harta României: „Dacă ne ajutăm acum mă gândesc că o să fie din ce în ce mai bine” FOTO

GALERIE FOTO (3) Povestea Larisei, o tânără educatoare care redă strălucirea elevilor într-un sat rătăcit pe harta României: „Dacă ne ajutăm acum mă gândesc că o să fie din ce în ce mai bine”

Iată povestea Larisei, o tânără educatoare care redă strălucirea elevilor într-un sat rătăcit pe harta României. Aceasta s-a întors acasă din Italia pentru a se asigura de viitorul tinerilor din satul natal. Iată detaliile!

Povestea Larisei, o tânără educatoare care redă strălucirea elevilor într-un sat rătăcit pe harta României

Larisa este o tânără educatoare, întoarsă din Italia pentru a le reda fericirea și strălucirea în ochi elevilor din satul ei natal, Orăşa. Aceasta a mărturisit că nicăieri nu este ca acasă și că dorul nu a putut să o despartă de România. Acum, Larisa este concentrată total pe educația micuților de la școala în care predă cu drac și dedicare. Satul este în Bacău, rătăcit undeva pe hartă:

„Noi am fost plecati o perioada in Italia acum 3-4 ani, si am facut scoala acolo si ai mei au revenit, saracii, tot din cauza mea, oarecum, ca era dorul de casa, de colegi, de satul meu, padurea mea. Sa stau eu acasa la mine. Valorile astea, ca patriotismul, nu stiu, eu incerc sa le insuflu cat se poate si dorinta asta ca daca ne ajutam acum ma gandesc ca o sa fie din ce in ce mai bine pt toti si nu o sa mai aiba dorinta asta de a pleca , sa se descurce mai bine aici, incercam sa facem si noi ca afara”, a povestit Larisa Aanei pentru observatornews.ro.

„Reușim să facem câte ceva pentru a-i scoate pe acești copii în lume”

Directoarea recunoaște că resursele instuției de învățământ sunt limitate, însă nu ezită să ceară alături de Larisa ajutor Consiliului Local, părinților și altor oameni care le doresc micuților un viitor promițător:

„E greu, dar impreuna cu primaria si cu Consiliul Local dar si cu ajutorul parintilor, cu donatii de la oameni dragi sufletului nostru reusim sa facem cate ceva pentru a-i scoate pe acesti copii in lume”, a declarat Cristina Terinte, director Scoala Gimnaziala nr.1 Livezi, pentru sursa citată.

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: