Redactia.ro
Home » Știri » Povestea miraculoasă a femeii de 53 de ani care a căzut de la etajul 10 al unui bloc în Timișoara, dar a supraviețuit. Ea lăsase şi un bilet de adio

Povestea miraculoasă a femeii de 53 de ani care a căzut de la etajul 10 al unui bloc în Timișoara, dar a supraviețuit. Ea lăsase şi un bilet de adio

Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch 

Iată povestea miraculoasă a femeii de 53 de ani care a căzut de la etajul 10 al unui bloc în Timișoara, dar care a supraviețuit! Ea lăsase şi un bilet de adio. Detalii emoționante!

Povestea miraculoasă a femeii de 53 de ani care a căzut de la etajul 10 al unui bloc în Timișoara, dar a supraviețuit

Într-un incident cutremurător care a zguduit orașul Timișoara, o femeie în vârstă de 53 de ani a fost martora unei miraculoase supraviețuiri, după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc. Într-un moment de disperare copleșitoare, femeia a ales să-și pună capăt zilelor, dar destinul avea alte planuri pentru ea.

În dimineața zilei de 7 iunie 2023, liniștea străzii Calea Șagului din Timișoara a fost spulberată de un apel de urgență la numărul 112. Polițiștii de la Secția 3 Poliție Urbană Timișoara au fost informați cu privire la o femeie căzută pe acoperișul de la intrarea unui bloc învecinat. Ajunși la fața locului, aceștia au descoperit o scenă cutremurătoare.

Potrivit primelor informații obținute, se pare că femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită pentru protecția vieții private, s-a aruncat de la etajul 10 al blocului. Totuși, în ciuda gravității gestului său, un miracol neașteptat a avut loc. Femeia a căzut pe acoperișul de la intrarea în bloc, care a acționat ca un amortizor salvator în această tragedie.

Echipa medicală de urgență a fost chemată imediat la fața locului, iar femeia a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Diagnosticul a relevat o ruptură la bazin și contuzii la cap, fiind necesară intervenția chirurgicală pentru a-i salva viața.

Politia a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar ancheta continuă.

„La data de 7 iunie 2023, în jurul orei 11:52, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe acoperișul de la intrarea în scara unui bloc, situat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, s-ar afla o femeie căzută.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informații rezultând faptul că o femeie în vârstă de 53 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, se arată în comunicatul Poliţiei, conform Antena3 CNN.

Femeia lăsase şi un bilet de adio

Descoperirea unui bilet de adio lăsat de femeie a adăugat o notă tulburătoare acestei povești. În scrisoarea sa emoționantă, ea și-a cerut scuze pentru gestul necugetat, dezvăluind astfel o luptă interioară profundă și o suferință tăcută, greu de înțeles pentru cei din jur, potrivit sursei citate.

În astfel de momente dificile, este esențial să fim conștienți de suferința și nevoile celor din jurul nostru. Pentru cei care se confruntă cu gânduri suicidare sau se simt copleșiți de emoții, există organizații precum Alianța Română de Prevenție a Suicidului, care oferă sprijin și consiliere în situații de criză. Ei pot fi contactați la numărul gratuit 0800 801 200 sau prin email la sos@antisuicid.ro.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: