Redactia.ro
Home » Monden » Povestea tragică a Anișoarei Dabija: mama artistei a murit la nuntă, în timp ce juca în horă

Povestea tragică a Anișoarei Dabija: mama artistei a murit la nuntă, în timp ce juca în horă

anisoara dabija

Povestea de viață a Anișoarei Dabija este una cu adevărat emoționantă. Ambii ei părinți au murit atunci când aveau doar 58 de ani: tatăl din pricina unui cancer agresiv, iar mama, în urma unui infarct miocardic, în timp ce juca la horă. În fiecare an, Anișoara merge la mormântul părinților pentru a le aduce un omagiu și a se ruga pentru sufletele lor.

Cel mai mare regret al Anișoarei Dabija

Isidor și Ecaterina Dabija, părinții artistei Anișoara Dabija, s-au stins din viață la aceeași vârstă, 58 ani. Au trecut 14, și respectiv 10 ani de când nu-i mai are. Alături de sora ei, Anișoara Dabija merge ori de câte ori poate în satul în care au crescut pentru a le  aprinde o lumânare celor doi părinți. Artista are un mare regret până în ziua de astăzi, anume că nu le-ar fi spus suficient părinților cât de mult îi iubește.

„Cel mai mare regret este  poate n-am reușit mai mult  le spun părinților cât de mult îi iubesc, cât de mult au însemnat pentru mine. Am avut niște părinți foarte buni, când vorbea tată despre noi n-o făcea fără lacrimi, atât de tare ne iubea. Când am ajuns mari am înțeles  noi eram comoară lor, buni, răiobraznici, tare mult ne iubea tată. Nu mai vorbesc de blândețea mamei și frumusețea ei. Mereu ne-au oferit tot ce ne-am dorit, haine noi, am avut cele mai frumoase jucării, aveam una dintre cele mai frumoase case din sat”, a povestit Anișoara Dabija.

Mama Anișoarei a murit în timp ce chefuia la nuntă

Tatăl artistei a murit la 58 de ani din cauza unui cancer pancretic agresiv, iar mama artistei a avut un final la fel de tragic. A murit în timp ce se afla la o nuntă și juca la horă. Femeia a suferit un infarct miocardic, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

„A mers la nuntă, a stat la masăși când  iasă la primul dans, la o sârbă, a făcut doi pași și…  Eu nu eram  fusesem operată pe corzile vocale, nu aveam voie nici  vorbesc, dar regret foarte mult  nu m-am dus. Fratele îi spusese  meargă  danseze și ea i-a zis: hai de când a murit tăticul n-am mai dansat. A făcut câțiva pași în hora și a făcut infarct. Până am ajuns și eu, nu mai avea mititica suflare.”, a povestit Anișoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini