Redactia.ro
Home » Știri » Povestea uimitoare a unei familii cu șapte copii. Cum au ajuns să scape de sărăcie și să pună bazele unei gospodării

Povestea uimitoare a unei familii cu șapte copii. Cum au ajuns să scape de sărăcie și să pună bazele unei gospodării

GALERIE FOTO (2)

În ediția de duminică, 21 aprilie, a emisiunii „Asta-i România”, telespectatorii au avut ocazia să descopere povestea inspirațională a Iuliei, o tânără mamă cu șapte copii, care a reușit să-și transforme viața și să scape de incertitudinea zilei de mâine. Până nu demult, Iulia și copiii ei trăiau din mila oamenilor, cerșind pe străzile unui sătuc din Brașov. Astăzi, datorită ajutorului primit, ei se bucură de o viață stabilă și demnă, bazată pe munca proprie.

Cu câțiva ani în urmă, Iulia era o prezență frecventă pe străzile orașului, încercând să supraviețuiască zi de zi și să-și hrănească copiii cerșind. Situația ei părea fără ieșire, fiecare zi aducând cu sine lupta pentru un colț de pâine. Însă, destinul avea alte planuri pentru ea și familia sa. Virginia, o femeie cu un suflet mare, a auzit povestea Iuliei și a decis să intervină, oferindu-i acesteia nu doar ajutor material, ci și speranța unei vieți mai bune.

Cum și-a schimbat viața cei șapte copii

Gestul generos al Virginiei a constat în oferirea unei bucăți de pământ și a unei capre, suficiente pentru a pune bazele unei mici gospodării. În plus, Virginia nu s-a limitat doar la a oferi ajutor material, ci a investit timp și efort pentru a-i învăța pe Iulia și pe copiii ei cum să cultive pământul, să crească animale și să devină autosuficienți. Timp de trei ani, Virginia a fost alături de această familie, ajutându-i să-și construiască o viață nouă.

„A venit la noi acasă într-o seară, noi, neavând curent electric, eram doar la lumânare și ne-am trezit așa, dintr-o dată, cu niște bătăi în ușă și zic: cine o fi la ora asta? Era undeva la 21:30, când ea și-a terminat toată treaba și a decis să vină la noi să ne cunoască.(…) Ne-a spus că lucrurile nu sunt atât de bune când trebuie să ceri, când trebuie să depinzi de cineva”, le-a povestit Iulia reporterilor de la „Asta-i România”.

Cum s-a schimbat viața Iuliei

Astăzi, curtea Iuliei este plină de viață: cai, capre, vaci și păsări îi asigură nu doar hrana necesară, ci și un venit stabil din vânzarea produselor lactate și a ouălor. Munca asiduă și perseverența au transformat visul unei vieți decente în realitate. Familia nu mai depinde de mila străinilor și își poate planifica viitorul cu încredere.

Povestea de succes a Iuliei nu este doar o inspirație pentru telespectatorii emisiunii „Asta-i România”, ci și un exemplu concret că schimbarea este posibilă cu sprijinul potrivit și cu o muncă asiduă. Comunitatea locală a observat transformarea familiei și, încet-încet, mai multe familii au început să-și dorească să urmeze exemplul Iuliei, ceea ce a dus la o îmbunătățire generală a condițiilor de viață în zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: