Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea uluitoare a unui cuplu care a economisit 235.000 de euro pentru a-și construi casa visurilor lor! Ce au făcut socrii, de fapt, cu banii întrece orice imaginație

Povestea uluitoare a unui cuplu care a economisit 235.000 de euro pentru a-și construi casa visurilor lor! Ce au făcut socrii, de fapt, cu banii întrece orice imaginație

Visul unei vieți confortabile, al unei case proprii și al unei familii fericite s-a transformat brusc în coșmar pentru Mihaela și soțul ei, doi români stabiliți în Italia. După 16 ani de muncă asiduă și economii consistente, cei doi au căzut victimele unei înșelătorii ingenioase, puse la cale de propriii socri. Suma impresionantă de 235.000 de euro, strânsă cu greu pentru a-și construi o vilă în țara natală, a fost trimisă socrilor, doar pentru a-i vedea pe aceștia trădându-i și lăsându-i în ruină. Iată detaliile!

Povestea uluitoare a unui cuplu care a economisit 235.000 de euro pentru a-și construi casa visurilor lor

Totul a început cu o înțelegere inițială aparent solidă, transferarea casei construite în România pe numele fiului și al soției acestuia. Cu toate acestea, într-o răsturnare de situație surprinzătoare, părinții bărbatului au respins acordul convenit, lăsându-i pe cei doi într-o situație disperată. Astfel, visul unei vieți împlinite s-a spulberat, iar Mihaela și partenerul său s-au trezit fără siguranța unui cămin, refugiindu-se într-o modestă garsonieră cu chirie.

Așadar, economiile muncite din greu în Italia timp de 16 ani au fost rapid risipite de o trădare familială dureroasă. Mihaela, înșelată de propriii socri, a mărturisit că toți banii câștigați de soți în acești ani au fost trimiși către aceștia, fără să știe că vor fi înșelați.

„Acum locuiesc cu chirie într-o garsonieră (…) Am muncit în Italia timp de 16 ani pentru o casă pe care am construit-o pe terenul socrilor, care ei, practic, ne-au spus să mergem să muncim, că ei ne vor crește copilul (…) Nu au mai vrut să semneze acele acte, au zis că nu ne mai dau nimic.

(…) Toți banii îi trimiteam”, a dezvăluit Mihaela, în cadrul unei emisiuni și preluat de sursa menționată anterior, potrivit kanald.ro

Ce au făcut socrii, de fapt, cu banii întrece orice imaginație

Dar drama celor doi nu s-a oprit aici. În plus față de dificultățile financiare devastatoare, au fost nevoiți să se confrunte și cu violența domestică. Socrul româncei a ajuns să o agreseze verbal și fizic, forțând-o pe Mihaela să obțină un ordin de protecție împotriva acestuia. Cu toate acestea, valabilitatea extrem de scurtă a documentului, de doar o zi, i-a lăsat pe cei doi fără o protecție eficientă împotriva abuzurilor.

Pierderile financiare nu s-au limitat doar la economiile lor strânse cu trudă, ci au inclus și un autoturism achiziționat în Italia. Mașina, cumpărată în rate și cu un împrumut considerabil, a fost subiectul unei alte înșelăciuni orchestrată de socrul Mihaelei. Acesta a refuzat să înregistreze mașina pe numele lor, forțându-i să facă an de an contracte noi pentru a putea circula cu vehiculul.

„Mașina a fost luată tot în Italia, în rate, de mine și de soțul meu, unde am împrumutat 15.000 de euro din bancă. Am cumpărat mașina, în 2007, în iunie, iar la sfârșitul lui noiembrie, tot în 2007, a venit socrul meu în Italia și a spus că va lua el mașina să o înscrie în România, că se plătea taxa aia de 2.000

de euro (…) Nu a mai vrut să o înscrie pe numele nostru, iar în fiecare an, să putem circula cu mașina, că doar noi doi am circulat cu această mașină, ne făcea contract valabil un an de zile”, a mai povestit femeia, conorm sursei citate. 

Cu toate aceste greutăți, Mihaela a luptat împotriva tiraniei familiale și a reușit să obțină dreptul de a locui într-un apartament din vila construită pe terenul respectiv. Această victorie, în ciuda obstacolelor și a certurilor nenumărate, i-a oferit posibilitatea de a-și începe propriul salon, asigurându-și astfel un trai decent.

Povestea Mihaelei și a soțului său este un strigăt de ajutor împotriva abuzurilor domestice și a trădării familiale. Este o amintire că, uneori, cei mai mari inamici pot fi chiar cei din propria familie. Însă, prin determinare și curaj, se poate învinge și cele mai dificile situații, găsindu-se o cale către lumină chiar și în mijlocul întunericului.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini